Kohtaamispaikat

Emyllä on Espoossa kolme omaa kohtaamispaikkaa. Talkootoimintaa järjestetään Lilla Karyllissa ja Meriemyssä, Valoemyssä keskitytään ryhmätoimintaan. Selaa sivua alas, lue lisää ja tule mukaan!

Kohtaamispaikka ja ryhmätila Valoemy Olarissa

  • Maapallonkatu 8 E-F, Olari.
  • Avoimet ovet ma klo 9-16 sekä to ja pe klo 9-14.
  • Muuna aikana Valoemy on vain ryhmien käytössä.

Sisäänkäynti Maapallonkujan puolelta kävelytieltä, aidatun leikkipuiston vierestä, Kuitinmäen S-marketin takana.

Emyn uusin Olarissa sijaitseva kohtaamispaikka Valoemy on valoisa ja yhdistyksen itse remontoima tila erityisesti ryhmätoiminnan tarpeisiin. Valoemystä löytyy tilaa niin isommalle kuin pienemmällekin ryhmille. Valoemyssä järjestetään avointen ovien toimintaa, jonne olet tervetullut! Valoemyssä ollaan ilman kenkiä, mutta villasukat saat lainaksi.

Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskuksessa

  • Pappilantie 7, Espoon keskus p. 09 859 2057
  • Avoinna ma-pe klo 9-16.30 sekä vapaaehtoisvoimin sunnuntaisin klo 12-16.
  • Lilla Karyllissa alakerta on varattu ensisijaisesti talkootoiminnan käyttöön arkisin klo 9-12. Tuona aikana talon alakertaan mahtuu rajallinen määrä muita kävijöitä. Lilla Karyllin yläkertaan johtavat portaat on kunnostettu ja yläkerrasta löytyy lisää oleskelutilaa.

Lilla Karyll on vuonna 1902 rakennettu, yhdistyksen kunnostama puuhuvila Espoon keskuksen Pappilanmäellä, kivenheiton päässä Espoon keskuksen asemasta ja Espoon vanhasta tuomiokirkosta. Lilla Karyllin talosta löytyy muun muassa alakerrasta keittiö ja tilaa yhdessäoloon, yläkerrasta puolestaan musiikkihuone ja toimisto. Lilla Karylliin on kävelymatka Espoon keskuksen juna-asemalta. Kävele juna-asemalta Kirkkojärventietä Espoonväylää kohti  kunnes Pappilantie kääntyy oikealle. Lilla Karyll on kellertävä puutalo, toinen talo oikealla tätä reittiä kuljettaessa.

Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahdessa

  • Merenkäynti 3, Kivenlahti p. 09 863 2031
  • Avoinna arkisin klo 9-16.30 sekä vapaaehtoisvoimin useimpina lauantaina klo 12-16.

Meriemy sijaitsee Ala-Kivenlahden ostoskeskuksessa, lyhyen kävelymatkan päässä Kivenlahden merimaisemasta. Kävelykadun varrella sijaitsevaan katutason kohtaamispaikkaan on helppo tulla. Meriemyssä olemme myös nykyisin ilman ulkojalkineita. Villasukkia tai kenkäsuojia saat toki lainata!

Talkootoimintaa Lilla Karyllissa ja Meriemyssä

Emyn Lilla Karyllissa ja Meriemyssä pidetään kaikille avoimia talkoita. Lilla Karyllissa talkoot pidetään jokaisena arkipäivänä maanantaista perjantaihin ja Meriemyssä talkoopäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Talkoisiin osallistumista varten ilmoittaudu Vellon kautta ja saavu paikalle ennen klo 9.30 (ovet avataan klo 9.00). Flunssaoireisena jääthän kotiin ja ilmoitathan peruutuksesta.

Talkoiden aluksi jaetaan yhdessä päivän talkootyöt, jotka voivat olla esimerkiksi siivousta ja ruoanlaittoa. Sitten suunnitellaan, mitä tehdään päivän talkooateriaksi ja ruvetaan hommiin. Kiitoksena talkootyöstä jokainen talkoolainen saa syödäkseen talkoolounaan. Talkoot ovat monelle apuna vuorokausirytmin ylläpitämisessä ja yksinäisyyden vähentämisessä. Ja saahan omasta panoksestaan kiitoksena myös maittavan lounaan. Tervetuloa osallistumaan – talkoot ovat avoimia kaikille!

 

Aktiivinen yhteistyö mahdollistaa myös tiloja

Emyllä on toimintaa ja toimistotiloja järjestötalo Villa Apteekissa

Järjestötalo Villa Apteekki tarjoaa Emylle toimisto-, kokous- ja ryhmätiloja. Villa Apteekki on Lilla Karyllin naapurissa osoitteessa Pappilantie 5, Espoon keskus. Emyn toimistohuoneet sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa. Talossa on paljon muutakin toimintaa Emyn toiminnan lisäksi.

 

Emy on kumppanina Kylämajassa ja Raitin Pysäkillä

Asukastalo Kylämaja tarjoaa osallistumismahdollisuuksia ja kohtaamispaikan Matinkylässä (Matinkatu 7) Lisätietoja Kylämajan omilta sivuilta. Raitin Pysäkki puolestaan on avoin kansalaiskahvio ja kohtaamispaikka Leppävaarassa osoitteessa Konstaapelinkatu 1. Lisätietoja Punaisen Ristin sivuilta.