Kohtaamispaikat

Emyllä on Espoossa kolme omaa kohtaamispaikkaa

Kohtaamispaikka ja ryhmätila Valoemy Olarissa

  • Maapallonkatu 8 E-F, Olari.
  • Avoimet ovet ma klo 9-16 sekä to ja pe klo 9-14.
  • Muina aikana tila on ryhmien käytössä.

Sisäänkäynti Maapallonkujan puolelta kävelytieltä, aidatun leikkipuiston vierestä, Kuitinmäen S-marketin takana.

Emyn uusin Olarissa sijaitseva kohtaamispaikka Valoemy on valoisa ja yhdistyksen itse remontoima tila erityisesti ryhmätoiminnan tarpeisiin. Valoemystä löytyy tilaa niin isommalle kuin pienemmällekin ryhmille. Valoemyssä järjestetään myös avointen ovien toimintaa ennalta sovittuina aikoina. Valoemyssä ollaan ilman kenkiä, mutta villasukat saat lainaksi.

Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskuksessa

  • Pappilantie 7, Espoon keskus p. 09 859 2057
  • Avoinna ma-pe klo 9-16.30
  • Talon alakerta on vain talkootoiminnan käytössä klo 9-12. Kahvitella voit silloin yläkerrassa tai pihalla.

Lilla Karyll on vuonna 1902 rakennettu, yhdistyksen kunnostama puuhuvila Espoon keskuksen Pappilanmäellä, kivenheiton päässä Espoon keskuksen asemasta ja Espoon vanhasta tuomiokirkosta. Lilla Karyllin talosta löytyy muun muassa alakerrasta keittiö ja tilaa yhdessäoloon, yläkerrasta puolestaan musiikkihuone ja toimisto. Lilla Karylliin on kävelymatka Espoon keskuksen juna-asemalta. Kävele juna-asemalta Kirkkojärventietä Espoonväylää kohti  kunnes Pappilantie kääntyy oikealle. Lilla Karyll on kellertävä puutalo, toinen talo oikealla tätä reittiä kuljettaessa.

Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahdessa

  • Merenkäynti 3, Kivenlahti p. 09 863 2031
  • Avoinna arkisin klo 9-16.30

Meriemy sijaitsee Ala-Kivenlahden ostoskeskuksessa, lyhyen kävelymatkan päässä Kivenlahden merimaisemasta. Kävelykadun varrella sijaitsevaan katutason kohtaamispaikkaan on helppo tulla. Meriemyssä olemme myös nykyisin ilman ulkojalkineita. Villasukkia saat toki lainata!

Talkootoiminta käynnistyy Lilla Karyllissa ja Meriemyssä

Emyn Lilla Karyllissa ja Meriemyssä pidetään kaikille avoimia talkoita. Lilla Karyllissa talkoot pidetään jokaisena arkipäivänä (1.9.2020 alkaen) maanantaista perjantaihin ja Meriemyssä talkoopäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai (7.9.2020 alkaen). Talkoisiin osallistumista varten ilmoittaudu Vellon kautta ja saavu paikalle ennen klo 9.30 (ovet avataan klo 9.00). Flunssaoireisena jääthän kotiin.

Talkoiden aluksi jaetaan yhdessä päivän talkootyöt, jotka voivat olla esimerkiksi siivousta ja ruoanlaittoa. Sitten suunnitellaan, mitä tehdään päivän talkooateriaksi ja ruvetaan hommiin. Kiitoksena talkootyöstä jokainen talkoolainen saa syödäkseen talkoolounaan. Talkoot ovat monelle apuna vuorokausirytmin ylläpitämisessä ja yksinäisyyden vähentämisessä. Ja saahan omasta panoksestaan kiitoksena myös maittavan lounaan. Tervetuloa osallistumaan – talkoot ovat avoimia kaikille! Lue lisää talkootoiminnan päivitetyistä käytännöistä (syyskuu 2020).

Lue lisää talkootoiminnan päivitetyistä käytännöistä (syyskuu 2020).

Aktiivinen yhteistyö mahdollistaa myös tiloja

Emyllä on toimintaa ja toimistotiloja järjestötalo Villa Apteekissa

Järjestötalo Villa Apteekki tarjoaa Emylle toimisto-, kokous- ja ryhmätiloja. Villa Apteekki on Lilla Karyllin naapurissa osoitteessa Pappilantie 5, Espoon keskus. Emyn toimistohuoneet sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa. Talossa on paljon muutakin toimintaa Emyn toiminnan lisäksi.

 

Emy on kumppanina Kylämajassa ja Raitin Pysäkillä

Asukastalo Kylämaja tarjoaa osallistumismahdollisuuksia ja kohtaamispaikan Matinkylässä (Matinkatu 7) Lisätietoja Kylämajan omilta sivuilta. Raitin Pysäkki puolestaan on avoin kansalaiskahvio ja kohtaamispaikka Leppävaarassa osoitteessa Konstaapelinkatu 1. Lisätietoja Punaisen Ristin sivuilta.