Kohtaamispaikat

Emyn kohtaamipaikat Lilla Karyll ja Meriemy ovat avoinna elokuussa 2020 ja sinä olet tervetullut!

Luethan kuitenkin nämä ohjeet ennen kuin tulet. Olemme päivittäneet ohjeistusta 30.7.2020.

  1. Aukioloajat: Elokuussa palaamme Lilla Karyllin ja Meriemyn osalta normaaleihin aukioloaikoihin arkipäivisin klo 9-16.30. Viikonloppuisin Emy on vielä suljettuna. Valoemyn avoimia ovia järjestetään jälleen 17.8. lukien (ma 9-16 sekä to-pe klo 9-14).
  2. Turvavälit. Kohtaamispaikkojen osallistujamäärää ei enää rajoiteta, mutta pidämme kuitenkin turvaväliä (2 m) toisiimme.
  3. Jääthän kotiin pienemmässäkin hengitystieinfektiossa. Nyt elämme aikaa, jolloin kotiin on syytä jäädä pienemmässäkin flunssassa. Maskien käyttöä emme tällä hetkellä edellytä Emyn sisätiloissa.
  4. Pesemme käsiä ja noudatamme annettuja ohjeita. Jokainen Emyyn tulija saa ensitöikseen pestä kätensä saippualla (20 sekunnin ajan) ja laittaa vielä sen jälkeen talon tarjoamaa käsidesiä. Kahvit (0,20 €) tarjoamme pahvimukeista ja keittiötilat on varattu vain työntekijöiden käyttöön. Yhteiskäytössä oleva tietokone desinfioidaan käytön jälkeen. Paikan päällä ohjeistamme tarvittaessa lisää.

Emyllä on Espoossa kolme omaa kohtaamispaikkaa

Kohtaamispaikka ja ryhmätila Valoemy Olarissa

Maapallonkatu 8 E-F, Olari

Sisäänkäynti Maapallonkujan puolelta kävelytieltä, aidatun leikkipuiston vierestä, Kuitinmäen S-marketin takana.

Emyn uusin Olarissa sijaitseva kohtaamispaikka Valoemy on valoisa ja yhdistyksen itse remontoima tila erityisesti ryhmätoiminnan tarpeisiin. Valoemystä löytyy tilaa niin isommalle kuin pienemmällekin ryhmille. Valoemyssä järjestetään myös avointen ovien toimintaa ennalta sovittuina aikoina. Valoemyssä ollaan ilman kenkiä, mutta villasukat saat lainaksi.

Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskuksessa

Pappilantie 7, Espoon keskus p. 09 859 2057

Lilla Karyll on vuonna 1902 rakennettu, yhdistyksen kunnostama puuhuvila Espoon keskuksen Pappilanmäellä, kivenheiton päässä Espoon keskuksen asemasta ja Espoon vanhasta tuomiokirkosta. Lilla Karyllin talosta löytyy muun muassa alakerrasta keittiö ja tilaa yhdessäoloon, yläkerrasta puolestaan musiikkihuone ja toimisto. Lilla Karylliin on kävelymatka Espoon keskuksen juna-asemalta. Kävele juna-asemalta Kirkkojärventietä Espoonväylää kohti  kunnes Pappilantie kääntyy oikealle. Lilla Karyll on kellertävä puutalo, toinen talo oikealla tätä reittiä kuljettaessa.

Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahdessa

Merenkäynti 3, Kivenlahti p. 09 863 2031

Meriemy sijaitsee Ala-Kivenlahden ostoskeskuksessa, lyhyen kävelymatkan päässä Kivenlahden merimaisemasta. Kävelykadun varrella sijaitsevaan katutason kohtaamispaikkaan on helppo tulla. Meriemyssä olemme myös nykyisin ilman ulkojalkineita. Villasukkia saat toki lainata!

Talkootoimintaa ei järjestetä koronavirustilanteen vuoksi

Emyn Lilla Karyllissa ja Meriemyssä pidettyjä kaikille avoimia talkoita jatketaan toivottavasti jälleen syyskuussa. Lilla Karyllissa talkoot pidetään jokaisena arkipäivänä maanantaista perjantaihin ja Meriemyssä talkoopäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Talkoisiin osallistumista varten saavutaan paikalle ennen klo 10 aamulla ja ilmoittaudutaan talkoisiin. Talkoiden aluksi jaetaan yhdessä päivän talkootyöt, jotka voivat olla esimerkiksi siivousta, ruoanlaittoa, haravointia, lumitöitä tai postitusta. Sitten suunnitellaan, mitä tehdään päivän talkooateriaksi ja ruvetaan hommiin. Kiitoksena talkootyöstä jokainen talkoolainen saa syödäkseen talkoolounaan. Talkoot ovat monelle apuna vuorokausirytmin ylläpitämisessä ja yksinäisyyden vähentämisessä. Ja saahan omasta panoksestaan kiitoksena myös maittavan lounaan. Tervetuloa osallistumaan – talkoot ovat avoimia kaikille!

Aktiivinen yhteistyö mahdollistaa myös tiloja

Emyllä on toimintaa ja toimistotiloja järjestötalo Villa Apteekissa

Järjestötalo Villa Apteekki tarjoaa Emylle toimisto-, kokous- ja ryhmätiloja. Villa Apteekki on Lilla Karyllin naapurissa osoitteessa Pappilantie 5, Espoon keskus. Emyn toimistohuoneet sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa. Talossa on paljon muutakin toimintaa Emyn toiminnan lisäksi.

 

Emy on kumppanina Kylämajassa ja Raitin Pysäkillä

Asukastalo Kylämaja tarjoaa osallistumismahdollisuuksia ja kohtaamispaikan Matinkylässä (Matinkatu 7) Lisätietoja Kylämajan omilta sivuilta. Raitin Pysäkki puolestaan on avoin kansalaiskahvio ja kohtaamispaikka Leppävaarassa osoitteessa Konstaapelinkatu 1. Lisätietoja Punaisen Ristin sivuilta.