Kohtaamispaikat

Uusi kohtaamispaikka ja ryhmätila Olarissa

Maapallonkatu 8 E-F, T9 & T10

Sisäänkäynti Maapallonkujan puolelta kävelytieltä, aidatun leikkipuiston vierestä.

Emy on vuokrannut ja remontoinut käyttöönsä uuden kohtaamispaikka- ja ryhmätoimintatilan Olarista. Tilalla ei ole vielä varsinaista nimeä mutta monipuolinen toiminta tilassa käynnistyi helmikuussa. Ainakin toistaiseksi toimintaa käynnistetään vaiheittain osallistujien ja yhteistyökumppanien toiveisiin. Kunkin kuukauden ohjelma julkaistaan aina kuun alussa.

Olarin ohjelma helmikuussa 2019

Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskuksessa

Pappilantie 7, p. 09 859 2057

Avoinna arkisin ma-pe klo 9 – 16.30 sekä vapaaehtoisvoimin useimmiten sunnuntaisin klo 12 – 16 (varmistathan muiden kuin arkipäivien aukiolot soittamalla!)

Lilla Karyll on vuonna 1902 rakennettu, yhdistyksen 90-luvun alussa kunnostama puuhuvila Espoon keskuksen Pappilanmäellä, kivenheiton päässä Espoon keskuksen asemasta ja Espoon vanhasta tuomiokirkosta. Idyllinen pihapiiri tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin ulkotöihin, vaikkapa ruohonleikkuuseen tai talvella lumenluontiin.

Pihapiirissä vietetään kesäkuussa puutarhajuhlia ja syksyllä elojuhlia. Kohtaamispaikka Lilla Karylliin voit tulla muuten vaan piipahtamaan kahville tai teelle, tapaamaan ihmisiä, surffaamaan netissä tai lukemaan lehtiä. Talvisin Lilla Karyllia lämmittävät toimivat kakluunit. Lillan yläkerrassa on kirpputorin lisäksi myös bändihuone, jossa on mahdollisuus harjoitella musisointia.

Lilla Karylliin on kävelymatka Espoon keskuksen juna-asemalta. Kävele juna-asemalta Kirkkojärventietä Espoonväylää kohti (junaradan se puoli, jossa on K-kauppa Resiina ja R-Kioski, ei kauppakeskusten puoli. Espoonväylän suunta on sama kuin Kauklahden suunta). Kävele kunnes pian Pappilantie kääntyy oikealle. Lilla Karyll on osoitteessa Pappilantie 7, kellertävä puutalo, toinen talo oikealla tätä reittiä kuljettaessa.

Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahdessa

Merenkäynti 3, p. 09 863 2031

Avoinna arkisin ma – pe klo 9 – 16.30 sekä vapaaehtoisvoimin useimmiten lauantaisin klo 12 – 16 (varmistathan muiden kuin arkipäivien aukiolot soittamalla!)

Meriemy sijaitsee Ala-Kivenlahden ostoskeskuksessa, lyhyen kävelymatkan päässä Kivenlahden merimaisemasta. Kävelykadun varrella sijaitsevaan katutason kohtaamispaikkaan on helppo piipahtaa moikkaamaan, nauttimaan kupillinen kahvia, lukemaan päivän lehti tai vaikka surffaamaan netissä. Ovessa on koodilukko, mutta koputathan rohkeasti, niin avaamme sinulle oven!

Meriemyn löydät kävelykadulta usean ravintolan naapurista. Jos kävelet ostoskeskuksen kaupoilta (K-kauppa ja Alepa) kohti Kivenlahden rantaa, jää Meriemy vasemmalle puolellesi noin 100 metriä talojen välistä kävelykatua kuljettuasi.

Talkootoimintaa Meriemyssä ja Lilla Karyllissa

Lilla Karyllissa ja Meriemyssä pidetään kaikille avoimia talkoita. Lilla Karyllissa talkoot pidetään jokaisena arkipäivänä maanantaista perjantaihin ja Meriemyssä talkoopäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Talkoisiin osallistumista varten saavutaan paikalle ennen klo 10 aamulla ja ilmoittaudutaan talkoisiin. Talkoiden aluksi jaetaan yhdessä päivän talkootyöt, jotka voivat olla esimerkiksi siivousta, ruoanlaittoa, haravointia, lumitöitä tai postitusta. Sitten suunnitellaan, mitä tehdään päivän talkooateriaksi ja ruvetaan hommiin.

Kiitoksena talkootyöstä jokainen talkoolainen saa syödäkseen talkoolounaan. Talkoot ovat monelle myös apuna vuorokausirytmin ylläpitämisessä ja yksinäisyyden vähentämisessä. Tervetuloa osallistumaan – talkoot ovat avoimia kaikille eikä ennakkoilmoittautumisia tarvita!

Emyllä on toimitilaa Järjestötalo Villa Apteekissa

Järjestötalo Villa Apteekki tarjoaa Emylle toimisto-, kokous- ja ryhmätiloja. Villa Apteekki on Lilla Karyllin naapurissa osoitteessa Pappilantie 5. Tiedustelut p. 050 552 1049 / Kaj Järvisalo tai kaj.jarvisalo(at)emy.fi

Emy on kumppanina Kylämajassa ja Raitin Pysäkillä

Asukastalo Kylämaja tarjoaa osallistumismahdollisuuksia ja kohtaamispaikan Matinkylässä (Matinkatu 7) Lisätietoja Kylämajan omilta sivuilta.

Raitin Pysäkki on avoin kansalaiskahvio ja kohtaamispaikka Leppävaarassa osoitteessa Konstaapelinkatu 1. Lisätietoja Punaisen Ristin sivuilta.