Kohtaamispaikat

Koronavirustilanteen vuoksi olemme ottaneet uudet toimitavat käyttöön Emyssä. Emy avaa kohtaamispaikkansa erityisjärjestelyin kesäkuussa 2020.

    • Ilmoittauduthan mukaan etukäteen oheisen Vello-järjestelmän kautta. Muistathan perua vuorosi esteen sattuessa.
    • Lilla Karyll ja Meriemy ovat avoinna ennakkoon ilmoittautuneille arkipäivisin klo 9.30-11.30 ja klo 13-15, Valoemy ke, to ja pe klo 12-14. Juhannusaattona 19.6.2020 Emy on suljettuna.
    • Kohtaamispaikkojen kullekin aukiolovuorolle mahtuu mukaan tietty määrä osallistujia, jotta turvavälit voidaan pitää. Lilla Karylliin mahtuu kerrallaan enintään 10 hlö, Meriemyyn 6 hlö ja Valoemyyn 8 hlö. Vello-järjestelmä näyttää vapaat eli varattavissa olevat ajat automaattisesti.
    • Olethan kohtuullinen aikojasi varatessa, jotta kaikki muutkin halukkaat mahtuvat mukaan.
    • Sisätiloissa käytämme maskia ja huolehdimme hygieniasta ja turvallisuudesta. Lisätietoja toimintatavoistamme tästä linkistä (avautuu PDF tiedotteen sivusta 5)

 

Kohtaamispaikka ja ryhmätila Valoemy Olarissa

Maapallonkatu 8 E-F, Olari

Sisäänkäynti Maapallonkujan puolelta kävelytieltä, aidatun leikkipuiston vierestä, Kuitinmäen S-marketin takana.

Emyn uusin Olarissa sijaitseva kohtaamispaikka Valoemy on valoisa tila erityisesti Emyn ryhmätoiminnan tarpeisiin. Valoemystä löytyy tilaa niin isommalle kuin pienemmällekin ryhmille. Valoemyssä järjestetään myös avointen ovien toimintaa tiettyinä aikoina. Valoemyssä ollaan ilman kenkiä, mutta villasukat saat lainaksi.

Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskuksessa

Pappilantie 7, Espoon keskus p. 09 859 2057

Lilla Karyll on vuonna 1902 rakennettu, yhdistyksen kunnostama puuhuvila Espoon keskuksen Pappilanmäellä, kivenheiton päässä Espoon keskuksen asemasta ja Espoon vanhasta tuomiokirkosta. Lilla Karyllin talosta löytyy muun muassa alakerrasta keittiö ja tilaa yhdessäoloon, yläkerrasta puolestaan musiikkihuone ja toimisto. Lilla Karylliin on kävelymatka Espoon keskuksen juna-asemalta. Kävele juna-asemalta Kirkkojärventietä Espoonväylää kohti  kunnes Pappilantie kääntyy oikealle. Lilla Karyll on kellertävä puutalo, toinen talo oikealla tätä reittiä kuljettaessa.

Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahdessa

Merenkäynti 3, Kivenlahti p. 09 863 2031

Meriemy sijaitsee Ala-Kivenlahden ostoskeskuksessa, lyhyen kävelymatkan päässä Kivenlahden merimaisemasta. Kävelykadun varrella sijaitsevaan katutason kohtaamispaikkaan on helppo tulla. Meriemyssä olemme myös nykyisin ilman ulkojalkineita. Villasukkia saat toki lainata!

Talkootoimintaa ei järjestetä koronavirustilanteen vuoksi

Ennen koronavirustilannetta ja toivottavasti taas uudelleen lähitulevaisuudessa Lilla Karyllissa ja Meriemyssä pidetään kaikille avoimia talkoita. Lilla Karyllissa talkoot pidetään jokaisena arkipäivänä maanantaista perjantaihin ja Meriemyssä talkoopäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Talkoisiin osallistumista varten saavutaan paikalle ennen klo 10 aamulla ja ilmoittaudutaan talkoisiin. Talkoiden aluksi jaetaan yhdessä päivän talkootyöt, jotka voivat olla esimerkiksi siivousta, ruoanlaittoa, haravointia, lumitöitä tai postitusta. Sitten suunnitellaan, mitä tehdään päivän talkooateriaksi ja ruvetaan hommiin. Kiitoksena talkootyöstä jokainen talkoolainen saa syödäkseen talkoolounaan. Talkoot ovat monelle apuna vuorokausirytmin ylläpitämisessä ja yksinäisyyden vähentämisessä. Ja saahan omasta panoksestaan kiitoksena myös maittavan lounaan. Tervetuloa osallistumaan – talkoot ovat avoimia kaikille!

Emyllä on toimintaa ja toimistotiloja järjestötalo Villa Apteekissa

Järjestötalo Villa Apteekki tarjoaa Emylle toimisto-, kokous- ja ryhmätiloja. Villa Apteekki on Lilla Karyllin naapurissa osoitteessa Pappilantie 5, Espoon keskus. Emyn toimistohuoneet sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa. Talossa on paljon muutakin toimintaa Emyn toiminnan lisäksi.

 

Emy on kumppanina Kylämajassa ja Raitin Pysäkillä

Asukastalo Kylämaja tarjoaa osallistumismahdollisuuksia ja kohtaamispaikan Matinkylässä (Matinkatu 7) Lisätietoja Kylämajan omilta sivuilta. Raitin Pysäkki puolestaan on avoin kansalaiskahvio ja kohtaamispaikka Leppävaarassa osoitteessa Konstaapelinkatu 1. Lisätietoja Punaisen Ristin sivuilta.