Kohtaamispaikat

Toimintamme on keskeytyneenä. Lisätietoja etusivulta.

Kohtaamispaikka ja ryhmätila Valoemy

Maapallonkatu 8 E-F, sisäänkäynti Maapallonkujan puolelta kävelytieltä, aidatun leikkipuiston vierestä, Kuitinmäen S-marketin takana.

Kaikille avoimia kohtaamisia ja jutustelua, kahvittelua ja pelailua on tarjolla Valoemyssä vapaamuotoisesti kolme kertaa viikossa. Paikalle voit tulla vapaasti maanantaisin klo 9-16 sekä torstaisin ja perjantaisin klo 9-14.30. Muina aikoina kohtaamispaikka Valoemyn tilat ovat vain ryhmätoiminnan käytössä. Valoemyn avoimia ovia ei järjestetä ajalla 23.12.2019-10.1.2020.

Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskuksessa

Pappilantie 7, p. 09 859 2057

Avoinna arkisin ma-pe klo 9 – 16.30 sekä vapaaehtoisvoimin useimmiten sunnuntaisin ja pyhäpäivinä klo 12 – 16 (varmistathan muiden kuin arkipäivien aukiolot soittamalla!)

Lilla Karyll on vuonna 1902 rakennettu, yhdistyksen 90-luvun alussa kunnostama puuhuvila Espoon keskuksen Pappilanmäellä, kivenheiton päässä Espoon keskuksen asemasta ja Espoon vanhasta tuomiokirkosta. Kohtaamispaikka Lilla Karylliin voit tulla muuten vaan piipahtamaan kahville tai teelle, tapaamaan ihmisiä, surffaamaan netissä tai lukemaan lehtiä. Talvisin Lilla Karyllia lämmittävät toimivat kakluunit. Lillan yläkerrassa on toimiston ja kirpputorin lisäksi bändihuone.

Lilla Karylliin on kävelymatka Espoon keskuksen juna-asemalta. Kävele juna-asemalta Kirkkojärventietä Espoonväylää kohti (junaradan se puoli, jossa on K-kauppa Resiina ja R-Kioski, ei kauppakeskusten puoli. Espoonväylän suunta on sama kuin Kauklahden suunta). Kävele kunnes pian Pappilantie kääntyy oikealle. Lilla Karyll on osoitteessa Pappilantie 7, kellertävä puutalo, toinen talo oikealla tätä reittiä kuljettaessa.

Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahdessa

Merenkäynti 3, p. 09 863 2031

Avoinna arkisin ma – pe klo 9 – 16.30 sekä vapaaehtoisvoimin useimmiten lauantaisin ja pyhäpäivinä klo 12 – 16 (varmistathan muiden kuin arkipäivien aukiolot soittamalla!)

Meriemy sijaitsee Ala-Kivenlahden ostoskeskuksessa, lyhyen kävelymatkan päässä Kivenlahden merimaisemasta. Kävelykadun varrella sijaitsevaan katutason kohtaamispaikkaan on helppo piipahtaa moikkaamaan, nauttimaan kupillinen kahvia, lukemaan päivän lehti tai vaikka surffaamaan netissä. Ovessa on koodilukko, mutta koputathan rohkeasti, niin avaamme sinulle oven!

Talkootoimintaa Meriemyssä ja Lilla Karyllissa

Lilla Karyllissa ja Meriemyssä pidetään kaikille avoimia talkoita. Lilla Karyllissa talkoot pidetään jokaisena arkipäivänä maanantaista perjantaihin ja Meriemyssä talkoopäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Talkoisiin osallistumista varten saavutaan paikalle ennen klo 10 aamulla ja ilmoittaudutaan talkoisiin. Talkoiden aluksi jaetaan yhdessä päivän talkootyöt, jotka voivat olla esimerkiksi siivousta, ruoanlaittoa, haravointia, lumitöitä tai postitusta. Sitten suunnitellaan, mitä tehdään päivän talkooateriaksi ja ruvetaan hommiin.

Kiitoksena talkootyöstä jokainen talkoolainen saa syödäkseen talkoolounaan. Talkoot ovat monelle apuna vuorokausirytmin ylläpitämisessä ja yksinäisyyden vähentämisessä. Ja saahan omasta panoksestaan kiitoksena myös maittavan lounaan. Tervetuloa osallistumaan – talkoot ovat avoimia kaikille!

Emyllä on toimintaa ja toimistotiloja järjestötalo Villa Apteekissa

Järjestötalo Villa Apteekki tarjoaa Emylle toimisto-, kokous- ja ryhmätiloja. Villa Apteekki on Lilla Karyllin naapurissa osoitteessa Pappilantie 5, Espoon keskus. Emyn toimistohuoneet sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa.

 

Emy on kumppanina Kylämajassa ja Raitin Pysäkillä

Asukastalo Kylämaja tarjoaa osallistumismahdollisuuksia ja kohtaamispaikan Matinkylässä (Matinkatu 7) Lisätietoja Kylämajan omilta sivuilta. Raitin Pysäkki puolestaan on avoin kansalaiskahvio ja kohtaamispaikka Leppävaarassa osoitteessa Konstaapelinkatu 1. Lisätietoja Punaisen Ristin sivuilta.