Kohtaamispaikat

Talkoot Emyn kohtaamispaikoissa

Talkoita on Lilla Karyllissa ma-pe klo 9.30-13 ja 12-15.30, Meriemyssä ma, ke ja pe klo 10-13 sekä Valoemyssä ke klo 10-13. Emyn talkoot ovat avoimet kaikille ilmoittautuneille. Talkoisiin osallistumista varten ilmoittaudutaan Vellon kautta aamulla klo 9. 00 mennessä. Talkoisiin saavutaan paikalle sovittuun aikaan. Talkoiden aluksi jaetaan yhdessä päivän talkootyöt, jotka voivat olla esimerkiksi siivousta ja ruoanlaittoa. Sitten suunnitellaan, mitä tehdään päivän talkooateriaksi ja ruvetaan hommiin. Kiitoksena talkootyöstä jokainen talkoolainen saa syödäkseen talkoolounaan. Talkoot ovat monelle apuna vuorokausirytmin ylläpitämisessä. Yhdessä on mukava toimia ja ruokakin maittaa silloin parhaiten. Tervetuloa osallistumaan – Emyn talkoot ovat avoimia kaikille!

Viikonloppupäivystys

Kohtaamispaikoissa on viikonloppupäivystystä vapaaehtoisvoimin. Päivystäjäjoukkoon mahtuu lisää vapaaehtoisia sekä Meriemyyn että Lilla Karylliin. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Virpiin p. 050 310 7981.
Lilla Karyll sunnuntaisin 12-16  •  Meriemy lauantaisin 12-16
Varmista aina kohtaamispaikkaan soittamalla että päivystäjä on paikalla!

Lue 19.10.2021 julkaistu tutkimus osallisuudesta mielenterveystoimijan kohtaamispaikassa tästä tai tiivistelmä tästä.

Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskuksessa

  • Ma-pe klo 9-16.30.
  • Talkoot ma-pe 9.30-13 ja 12-15.30. Ilmoittautuminen talkoisiin Vellossa tai p. 050 310 7985.
  • Pappilantie 7, Espoon keskus

Lilla Karyll on vuonna 1902 rakennettu, yhdistyksen kunnostama puuhuvila Espoon keskuksen Pappilanmäellä, kivenheiton päässä Espoon keskuksen asemasta ja Espoon vanhasta tuomiokirkosta. Lilla Karyllista löytyy muun muassa alakerrasta keittiö ja tilaa yhdessäoloon, yläkerrasta musiikkihuone, sininenhuone ja toimisto. Lilla Karylliin on kävelymatka Espoon keskuksen juna-asemalta. Kävele juna-asemalta Kirkkojärventietä Espoonväylää kohti  kunnes Pappilantie kääntyy oikealle. Lilla Karyll on toinen talo oikealla tätä reittiä kuljettaessa.

Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahdessa

  • Merenkäynti 3, Kivenlahti. 
  • Meriemy auki ma-pe klo 9-15. 
  • Talkoot ma, ke, pe klo 10-13. Ilmoittautuminen talkoisiin Vellossa tai p. 050 471 7774

Meriemy sijaitsee Ala-Kivenlahden ostoskeskuksessa, lyhyen kävelymatkan päässä Kivenlahden merimaisemasta. Kävelykadun varrella sijaitsevaan katutason kohtaamispaikkaan on helppo tulla. Meriemyssä olemme ilman ulkojalkineita, mutta villasukkia tai kenkäsuojia on lainattavissa. Meriemyn tiloja on kunnostettu vuoden 2020 aikana.

 

Kohtaamispaikka ja ryhmätila Valoemy Olarissa

  • Maapallonkatu 8 E-F, Espoo.
  • Valoemyn auki Ma, to ja pe klo 10-14. Huom! Valoemy kiinni 9.3.
  • Talkoot ke klo 10-13.  Ilmoittautuminen talkoisiin Vellossa tai p. 050 310 7987.
  • Huomaathan, että Valoemyn sisäänkäynti Maapallonkujan puolelta kävelytieltä, aidatun leikkipuiston vierestä, Kuitinmäen S-marketin takana.

Emyn Olarissa sijaitseva kohtaamispaikka Valoemy on valoisa. Tila on yhdistyksen itse remontoima ja suunniteltu erityisesti ryhmätoiminnan tarpeisiin. Ennen Valoemyyn tuloa tarkistathan, mitä toimintaa on tarjolla. Kaikille avointa avointen ovien toimintaa on vain toisinaan. Täältä löytyvät Valoemyn ryhmät. Voit valita niistä itsellesi sopivan ryhmän. Valoemyssä ollaan ilman kenkiä, mutta villasukat saat lainaksi.

Emyn kohtaamispaikat kartalla, karttalinkki avautuu tästä!

 

Emyllä on toimintaa ja toimistotiloja järjestötalo Villa Apteekissa

Järjestötalo Villa Apteekki tarjoaa Emylle toimisto-, kokous- ja ryhmätiloja. Villa Apteekki on Lilla Karyllin naapurissa osoitteessa Pappilantie 5, Espoon keskus. Emyn toimistohuoneet sijaitsevat talon ylimmässä kerroksessa. Talossa on muutakin toimintaa Emyn toiminnan lisäksi.

Emy on kumppanina Naapuruustalo Matinkylässä ja Leppävaarassa Raitin Pysäkillä, osa Emyn ryhmistä kokoontuu kumppanien tiloissa.

Naapuruustalo Matinkylä tarjoaa osallistumismahdollisuuksia ja kohtaamispaikan Matinkylässä (Matinkatu 7). Lisätietoja Kalliolan sivuilta. Raitin Pysäkki on avoin kansalaiskahvio ja kohtaamispaikka Leppävaarassa osoitteessa Konstaapelinkatu 1. Lisätietoja Punaisen Ristin sivuilta. 

Emyn ryhmätoimintaa järjestetään kumppanuuteen perustuen mm. Espoon Me-talossa, ESKO:n tiloissa ja Unelman kammarissa. Emyn liikuntaryhmiä järjestetään mm. espoolaisten koulujen liikuntatiloissa.