Vapaaehtoistoiminta

Emyn tärkein voimavara on vapaaehtoistoiminta, ihmisten aito halu tehdä yhteiseksi hyväksi toinen toistaan tukien. Vapaaehtoistehtäviä on Emyssä monenlaisia. Mikä sinua kiinnostaisi? Ota yhteyttä, niin ideoidaan lisää! Virpi Uusitalo p. 050 310 7981 tai virpi.uusitalo(at)emy.fi Kaikki Emyn yhteystiedot löydät täältä.

Startti Emyn vapaaehtoiseksi

Kiinnostaako sinua vapaaehtoisena toimiminen, muttet tiedä mistä aloittaa?
Tule Espoon mielenterveysyhdistyksen järjestämään 2 h vapaaehtoiskoulutukseen! Tiedustelut: virpi.guttorm(at)emy.fi tai 050 310 7981. Koulutuksia järjestetään yleensä kuukausittain. Koulutus on suunnattu niin tutuille emyläisille kuin uusillekin tuttavuuksille.

Tule vapaaehtoiseksi lipaskerääjäksi Pieni ele -vaalikeräykseen

Emy hakee vapaaehtoisia Pieni ele vaalikeräykseen ennakkoäänestykseen ja vaalipäiväksi Espooseen. Äänestyspaikalla vapaaehtoiset huolehtivat keräysluvalla merkitystä keräyslippaasta. Lisäksi hymyilevät, tervehtivät ja kiittävät lahjoittajia. Emyn vapaaehtoiset saavat kiitokseksi ateria- ja matkakorvauksen. Tiedustele ja ilmoittaudu mukaan Kaj Järvisalon kautta p. 050 552 1049. Europarlamenttivaalit ovat sunnuntaina 26.5.2019 ja ennakkoäänestys kotimaassa 15.-21.5.2019.

Vapaaehtoisena Emyssä voit esimerkiksi…

  • auttaa tapahtumien järjestämisessä, tarjoilujen valmistamisessa, roudaamisessa tai vaikka ohjelmanumeron esittämisessä
  • ohjata ryhmiä ja järjestää retkiä
  • tehdä lehteä, taittaa, kirjoittaa tai piirtää
  • mahdollistaa kohtaamispaikkojen aukiolo viikonloppuisin ja pyhäpäivinä
  • tukea toista, auttaa ja kuunnella
  • jotain muuta, ehkäpä uutta!

Tuetaan toisiamme – opas Emyn vapaaehtoistoimintaan (PDF)