Ryhmätoiminta

Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry:ssä on läpi vuoden tarjolla paljon erilaista vertaistukeen ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa ryhmätoimintaa mielenterveyskuntoutujille ja muille kiinnostuneille. Emyyn et tarvitse lähetettä tai diagnoosia. Olet tervetullut mukaan toimintaan!

Emyn kesän ryhmätoiminta on esitelty tällä sivulla. Ohjelmistossa on ryhmätoimintaa niin etäyhteyksin kuin fyysisiin kohtaamisiin pohjautuen. Olet tervetullut mukaan!

Ulkopelejä Lilla Karyllin pihapiirissä

Pelataan yhdessä Lilla Karyllin pihapiirissä pihapelejä joka torstai klo 13.30, tervetuloa mukaan! Peleissä mukana opiskelija-Anni tai Virpi Guttorm. Peliryhmää varten ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua. Pelaamme leikkimielisesti seuraavan aikataulun mukaisesti: Perehdytämme pelin sääntöihin ja saatamme soveltaa toimintaa siten, että pelaaminen on entistäkin turvallisempaa. Huomioidaan yhdessä myös turvavälit. Tule rohkeasti mukaan. Ulkopeliryhmässä pelataan seuraavia pelejä: 2.7. mölkkyä, 9.7. petankkia, 16.7. tikanheittoa, 23.7. krokettia ja 30.7. mölkkyä.

Jalkapalloa ulkokentillä läpi kesän

Jalkapalloa pelataan kaksi kertaa viikossa. Pelaaminen on maksutonta ja pääasiana on hauskanpito. Kaikki kiinnostuneet taidoista riippumatta mukaan pelaamaan! Tiedustelut Kaj Järvisalo, p. 050 552 1049. Kesäkauden jalkapallotreenit:

  • Laaksolahden tekonurmi maanantaisin klo 15.30-17
  • Keski-Espoon tekonurmi torstaisin klo 16-17.30

Levyraati etänä kesä-heinäkuussa

Levyraati kokoontuu aina maanantaisin klo 11 maanantaihin 20.7. saakka. Virtuaaliemyssä eli Discord-alustalla Emyn palvelimella. Levyraati toteutetaan videoyhteydellä, mutta voit tulla mukaan myös pelkällä äänellä. Soitettavat kappaleet etsimme internetistä, kuten Youtubesta tai Yle Areenasta. Jokainen saa valita yhden kappaleen sekä kommentoida ja arvostella vuorollaa kunkin kappaleen. Ilmoittaudu mukaan Virtuaaliemyssä käyttäjälle TapsaHarkassa. Lisäohjeita tai apua osallistumiseen on myös tarjolla. Tervetuloa mukaan! Tässä vielä linkki, jonka kautta pääset Emyn Discordiin. Tervetuloa!

Olohuone kesä-heinäkuussa tiistaina ja torstaina

Olohuoneessa kokoonnutaan ja kohdataan toisia etänä videoyhteydellä tai pelkällä äänellä kaksi kertaa viikossa Virtuaaliemyssä (Discord): tiistaina ja torstaina klo 14. Keskustelu on vapaata samaan tyyliin kuin Emyn perinteisten kohtaamispaikkojen olohuoneissa. Olohuone tarjoaa vertaistukea ja mahdollisuuden tavata muita emyläisiä. Heinäkuussa on mukana Emyn vapaaehtoinen Pekka, jolle voit ilmoittautua mukaan Virtuaaliemyssä käyttäjälle Pekka. Tässä vielä linkki, jonka kautta pääset Virtuaaliemyyn.

Pelataan yhdessä vielä kesäkuun ajan

Maanantaisin ajalla 8.6.-29.6.2020 klo 14 pelataan yhdessä Skribbl.io, joka on netin välityksellä toimiva piirrä ja arvaa -tyylinen peli! Peliin ei tarvitse rekisteröityä ja pelaaminen on hauskaa. Piirtotaitoa ei vaadita! Ma 29.6. klo 14 Kahoot! -visailua. Aiheena kesä! Samalla keskustelua kesän fiiliksistä. Rohkeasti mukaan pelailemaan ja pitämään hauskaa yhdessä! Ryhmä järjestetään Virtuaaliemyn Pelit-puhekanavalla. Puhekanavilla voi käyttää myös videoyhteyttä. Tiedustelut ja ilmoittautumiset nimimerkiltä TapsaHarkassa tai p. 050 310 7985. Tässä vielä linkki, jonka kautta pääset Virtuaaliemyyn.

Ruokaryhmä vielä kesäkuun ajan

Kesäkuussa etäruokaryhmässä kokkaillaan monia herkkuja tiistaisin klo 10.30. Ruoka valmistuu käden käänteessä helpoilla resepteillä. Mukaan voi tulla, vaikka itse ei kokkaisikaan. Rupatteluseuraa tarjolla myös. Yhteyden saat Zoomin kautta, linkki: https://us02web.zoom.us/j/85910431374 Meeting ID: 85910431374 Ilmoittautumiset järjestötyöntekijä Tiia Hachadille p. 050 310 7986 tai sähköpostilla tiia.hachad(at)emy.fi tai discordissa TiiaEmy. Ilmoittautuessasi saat tarkemmat reseptit. Tiistaina 30.6. klo 10.30 kokataan lämpöiset kasvisvoikkarit

Keskusteleva teehetki kokoontuu perjantaisin vielä kesäkuussa

Perjantaisin klo 14 kokoonnutaan pohtimaan ja keskustelemaan yhdessä vaihtelevien teemojen äärelle. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan. Teehetkissä mukana niistä perinteisistäkin keskustelevista teehetkistä tuttu Emyn vapaaehtoinen Bror. Oma tee ja muki sille koneen ääreen, mikäli tee maistuu. Osallistua saat ilmankin teetä! Ilmoittaudu mukaan Kaiden kautta p. 050 552 1049. Osallistumislinkki (Google Meet): https://meet.google.com/qkc-augt-kgt