Retket

Emy järjestää monenlaista retkitoimintaa. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan retkille. Muistathan kuitenkin ilmoittautua mukaan! Retkitoiveita ja muita aloitteita sopii lähettää sivupalkista löytyvän aloite- ja palautelaatikon kautta. Lämpimästi tervetuloa mukaan myös Emyn kuukausikokoukseen, jossa muun muassa retkitoimintaa yhdessä ideoidaan.

Emyn retket ovat aina kaikille avoimia ja maksuttomia, ellei sitten jotakin muuta mainita. Ilmoittautuminen hoituu kätevästi Vellon kautta.

Tule sinäkin mukaan Emyn retkelle!

Retkille pukeudutaan sään mukaan ja oma vesipullo on hyvä pitää mukana. Kun jätät ilmoittautuessasi Velloon puhelinnumerosi, saamme sinut tavoitettua mahdollisten muutosten tai tarkennusten viestimistä varten.

Ilmoittaudu mukaan retkille Vellon kautta määräpäivään mennessä. Muistathan kertoa mahdollisesta erityisruokavaliostasi mahdollisia retkieväitä ajatellen. Jos ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, pyydäthän apua Emyn työntekijöiltä.

Retki Amos Rexiin

Keskiviikkona 18.11.2020 klo 13 lähdemme retkelle Lilla Karyllista yhtä matkaa. Amos Rexissä on meneillään Egyptin loisto -näyttely, jossa pääsemme sukeltamaan entisaikojen egyptiläisten vuodenkiertoon, maailmankuvaan, uskontoon ja valtiorakenteeseen sekä näkemään ihmisten käyttämiä tavallisia arkiesineitä. Näyttelyn jokaisella esineellä on oma ainutlaatuinen tarinansa. Emy tarjoaa ennakkoon ilmoittautuneille matkat ja maskit, sisäänpääsy on meille ilmainen. Ilmoittaudu mukaan 16.11. mennessä Velloon tai työntekijälle. Tervetuloa mukaan! Huomaathan, että näyttelyssä käsitellään kuolemaa ja esillä on muumioituja vainajia, joten retki ei välttämättä sovi tästä syystä herkimmille.

Retki Luonnontieteelliseen museoon

Tiistaina 24.11. lähdemme retkelle Lilla Karyllista yhtä matkaa klo 13. Mukaan lähtee opiskelija Maria. Emy tarjoaa yhteislähtijöille pääsyliput sekä matkaliput ja maskit. Ilmoittaudu mukaan 23.11. mennessä Velloon tai Emyn työntekijälle.

Tervetuloa mukaan!