Retket

Emy järjestää monenlaista retkitoimintaa. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan retkille. Muistathan kuitenkin ilmoittautua mukaan! Retkitoiveita ja muita aloitteita sopii lähettää sivupalkista löytyvän aloite- ja palautelaatikon kautta.

Emyn retket ovat aina kaikille avoimia ja maksuttomia, ellei sitten jotakin muuta mainita. Ilmoittautuminen hoituu kätevästi Vellon kautta.

Retkille pukeudutaan sään mukaan ja oma vesipullo on hyvä pitää mukana. Ilmoittaudu mukaan retkille Vellon kautta määräpäivään mennessä. Muistathan kertoa nimesi lisäksi toimivat yhteystietosi sekä tiedot mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Jos ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, pyydäthän apua Emyn työntekijöiltä.

Retki Tikankierrokselle Espoon Keskuspuistoon keskiviikkona 3.2.2021

Lähtö Lilla Karyllista klo 11. Menemme bussilla ensin Sunaan, josta kävelemme Tikankierroksen luontopolulle. Kävelyä vaihtelevassa maastossa tulee yhteensä n. 5 km. Paluu klo 15 mennessä. Suositeltava varustus: tukevat kengät ja lämmin kerrospukeutuminen. Emy tarjoaa kuumaa mehua ja eväspussin, bussimatkat ja kasvomaskit. Retki tehdään turvavälejä noudattaen. Ilmoittautuminen Vellon kautta tai Virpille p. 050 310 7981.