Retket

Kesäkuussa 2021 retkien lisäksi on myös muuta lähitoimintaa: https://emy.fi/ryhmatoiminta/

Emy järjestää monenlaista retkitoimintaa. Retkitoiveita ja muita aloitteita sopii lähettää sivupalkista löytyvän aloite- ja palautelaatikon kautta. Emyn retket ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, ellei sitten jotakin muuta mainita. Ilmoittautuminen ajoissa on tärkeää ja se hoituu kätevästi Vellon kautta. Muistathan kertoa ilmoittautuessasi nimesi lisäksi toimivat yhteystietosi sekä tiedot mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Jos ilmoittautuminen Vellon kautta ei jostain syystä onnistu, pyydäthän apua Emyn työntekijöiltä. Retkille pukeudutaan sään mukaan. Oma vesipullo on hyvä pitää mukana.

Kalastuksellinen saaripäivä keskiviikkona 9.6. klo 10-15. Tule sinäkin mukaan! Espoon Nuottaniemen venesatamasta pääsemme Stora Blindsundiin soutuveneillä, tapaaminen satamassa klo 9.30. Ohjelmassa on kalastusta, yhdessäoloa luonnonhelmassa ja yhteinen lounas.
Saaressa on myös saunomismahdollisuus, joten saunakamppeet mukaan ken tahtoo. Saaresta pääsee pois joustavasti, mutta klo 15 paikkeilla viimeistään lopetellaan. Osallistujamäärä 8 osallistujaa. Ilmoittaudu Vellon kautta tai soita Lilla Karyllin puhelimeen p. 0503107985

Retki Glimsiin ke 23.6. Talomuseo Glims tarjoaa annoksen maaseudun rauhaa Espoon Bembölessä. Lähtö retkelle klo 10 Lilla Karyllin pihasta ja matkat kuljemme bussilla. Emy maksaa bussimatkat ja tarjoaa kasvomaskin. Palaamme retkeltä n. klo 14. Ilmoittautumiset Glims-retkelle Vellon kautta tai suoraan Minnalle p. 050 310 7983.

Mukaan mahtuu max. 5 ilmoittautunutta