Retket, vene

Emy järjestää monenlaista retkitoimintaa. Retkitoiveita ja muita aloitteita sopii lähettää sivupalkista löytyvän aloite- ja palautelaatikon kautta. Emyn retket ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, ellei sitten jotakin muuta mainita. Ilmoittautuminen ajoissa on tärkeää ja se hoituu kätevästi Vellon kautta. Muistathan kertoa ilmoittautuessasi nimesi lisäksi toimivat yhteystietosi sekä tiedot mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Jos ilmoittautuminen Vellon kautta ei jostain syystä onnistu, pyydäthän apua Emyn työntekijöiltä. Retkille pukeudutaan sään mukaan. Oma vesipullo on hyvä pitää mukana.

Luontoretki Linlon saarelle la 2.10. klo 13-16.30. Tule mukaan retkelle merelliselle ulkoilusaarelle Kirkkonummelle! Lähtö Meriemystä klo 13 henkilöautokyydillä, paluu n. klo 16.30. Saaressa on luonnontilaisia kalliorantoja, metsiä ja kosteikkoja. Ulkoilureitti kulkee vaihtelevassa maastossa, eikä sovi liikuntarajoitteiselle. Kävelyä tulee noin 4,5 km, välillä pidetään evästauko. Ota mukaan säänmukaiset vaatteet ja vesipullo. Emy tarjoaa muut eväät. Ilmoittaudu Vellon kautta tai Virpille p. 050 310 7981 pe 1.10. mennessä. Ilmoita samalla ruokarajoitteesi. Retken ohjaavat vapaaehtoinen Sami ja opiskelija Saara.

Omatoimiretki Emyn veneellä Oittaan Bodom-järvellä. Veneen käytöstä ja avaimesta sovi Karin kanssa p. 050 367 2676 /  kari.vironen@emy.fi

Kartassa näkyy reitti Oittaan ulkoilukeskukselta venerantaan. Tunnistat veneen oranssista väristä ja kuvan laiturista.