Retket

Emy järjestää monenlaista retkitoimintaa. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan retkille. Muistathan kuitenkin ilmoittautua mukaan! Retkitoiveita ja muita aloitteita sopii lähettää sivupalkista löytyvän aloite- ja palautelaatikon kautta.

Retkien kesä on täällä! Emyn heinäkuun retket ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ilmoittautuminen hoituu kätevästi Vellon kautta.

Kesän retkille pukeudutaan sään mukaan. Oma vesipullo sekä suojautuminen auringolta ja sateelta kannattaa muistaa. Runsaan sateisella säällä perumme retken, ellemme sitten keksi jotakin korvaavaa, retkestä riippuen. Kun jätät ilmoittautuessasi myös puhelinnumerosi, saamme sinut tavoitettua mahdollisten muutosten tai tarkennusten viestimistä varten. Soittele Tapsalle p. 050 310 7985, jos ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu. Huomioithan retken ilmoituksen yhteydessä mainitut ilmoittautumisajat (”ilmoittaudu viimeistään…”).

Historiaretki ja puistopiknik Auroran puistossa

Torstaina 9.7. tutustutaan Träskendan puistoon ja sen historiaan yhdessä perehtyen sekä syödään puistossa Emyn tarjoamat eväät. Tapaaminen retkeä varten bussipysäkillä nimeltä Träskändanristi (pysäkkitunnus: E6332) klo 14.15. Ilmoittaudu mukaan viimeistään ke 8.7. Mukana Tiina Pajula.

Luontopolulle ja grillaamaan Hanikkaan

Tiistaina 14.7. tehdään retki Hanikan luontopolulle. Kävellään lyhennetty lenkki luontopolulla ja grillataan makkaraa yhdessä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.7. Kokoontuminen Hanikan virkistyskeskuksen* pihalla klo 14 (*keskus on Edistian ja se löytyy Soukan ja Suvisaariston yhdistävän sillan vierestä osoitteesta Matasaarentie 1). Mukana Tapsa-opiskelija.

Retkipäivä Pentalassa

Torstaina 16.7. tehdään retki saaristolaismuseo Pentalaan. Pentalaan pääsemme saaristoveneellä Kivenlahden Marinsatamasta, jossa tapaamme torstaina 16.9. klo 9.45. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 14.7. Retki on osallistujille maksuton. Emy tarjoaa retkellä syötävät eväät, mutta otathan oman juomapullon mukaan. Ja otathan myös uikkarit mukaan, jos uinti kiinnostaa! Mukana Tiina Pajula.

Maahisenkierros Nuuksiossa

Keskiviikkona 22.7. tehdään retki Nuuksioon. Maahisenkierros on 2 km pituinen rengasreitti, joka kulkee Solvallan urheilukentän laitaa kauniissa maisemissa. Retkeä varten kokoonnumme Lilla Karyllin pihalla klo 13. Ilmoittauduthan viimeistään 21.7. Mukaan retkelle lähtevät Anni-opiskelija ja Katja-vapaaehtoinen.

Minigolfia Espoonlahdessa

Keskiviikkona 29.7. menemme yhdessä pelaamaan minigolfia. Tapaaminen Minigolf Kivenlahden (Espoonlahdenranta1) luona klo 13. Mukaan lähtee Anni-opiskelija, jonka tunnistat hänen kädessään olevasta Emyn tiedotteesta, ellet ole muuten häntä jo tavannut. Ilmoittaudu viimeistään retkipäivän aamuna.

Elokuussa retkeillään lisää!

Emyn elokuun ohjelmistoon on suunnitteilla luontoretkeilyä ja vierailua hevostallilla. Katsotaan, mitä muuta elokuu tuo tullessaan. Toiveita ja ehdotuksia sopii esittää sivupalkista löytyvän aloite- ja palautelaatikon kautta.