Retket, vene

Retki Nuuksioon maaliskuu 2022

Emy järjestää monenlaista retkitoimintaa. Retkitoiveita ja muita aloitteita sopii lähettää sivupalkista löytyvän aloite- ja palautelaatikon kautta. Emyn retket ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, ellei sitten jotakin muuta mainita. Ilmoittautuminen ajoissa on tärkeää ja se hoituu kätevästi Vellon kautta. Muistathan kertoa ilmoittautuessasi nimesi lisäksi toimivat yhteystietosi sekä tiedot mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Jos ilmoittautuminen Vellon kautta ei jostain syystä onnistu, pyydäthän apua Emyn työntekijöiltä. Retkille pukeudutaan sään mukaan. Oma vesipullo on hyvä pitää mukana.

Emyn retki Nuuksioon maaliskuu 2022

Avomielin keilaturnaus 11.5.

Tervetuloa Avomielin-yhdistysten keilaturnaukseen! Turnaus järjestetään ke 11.5. klo 13-15 Tikkurilan keilahallilla. Yhteislähtö Lilla Karyllista klo 11. Joukkueeseen mahtuu 5 pelaajaa, samoin kannatusjoukkoihin. Vantaan mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet tarjoaa pelin jälkeen kahvit ja sämpylät. Muista mainita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ti 3.5. mennessä Velloon tai Virpille p. 050 310 7981.

Lippulaivakierros Meriemystä ke 11.5. klo 12.30-16.

Tule retkelle tutustumaan uuteen Lippulaivan kauppakeskukseen! Lähdetään Meriemystä klo 12.30 ja kävellään Lippulaivaan. Kierrellään kauppakeskuksessa ja noin klo 13.30 kirjastolainen esittelee meille kirjaston monipuolisia toimintoja. Lopuksi keitetään kahvit ja paistetaan pullat kirjaston yhteisökeittiössä. Ilmoittautuminen Vellossa tai Virpille p. 050 310 7981.

Retki Porvooseen ke 25.5.

Tervetuloa Emyn retkelle Porvooseen! Bussikuljetus Lilla Karyllista klo 9.45. Lounas ravintola Seireenissä klo 11. Ruokailun jälkeen tutustumme Porvoon vanhaan kaupunkiin ja käymme Porvoon museon Holmin talossa sekä Vanhassa raatihuoneessa. Päivän päätteeksi vierailemme Brunbergin uudessa tehtaanmyymälässä, jossa pääsemme seuraamaan artesaanisuklaan valmistusta. Paluu n. klo 16 Lilla Karylliin. Retken omavastuu 15 €. Sitovat ilmoittautumiset 16.5. mennessä Velloon tai Virpille p. 050 310 7981.

Kesäretki Isoon Vasikkasaareen to 2.6.

Tule avaamaan kesäkausi Isossa Vasikkasaaressa ja virkistäytymään muiden yhteisöjen kanssa! Kesäretki on maksuton ja tarkoitettu järjestö- ja vapaaehtoistoimijoille, järjestöjen jäsenille, kävijöille ja vapaaehtoisille sekä järjestötoiminnasta kiinnstuneille henkilöille. Ohjelmassa on jumppaa sekä kesäpelejä ja -leikkejä. Ota mukaan omat eväät. Alueella on grillausmahdollisuus ja vesipisteitä. Nurmialueelta löytyy infopiste, jost saat tarkempaa tietoa päivän ohjelmasta. Isoon Vasikkasaareen lähdetään laivalla Nokkalan venesatamasta, Nokkalanniemi 2 Espoo. Lähdöt ovat kolmessa erässä meno-paluu klo 9-14, 9.30-14.30 tai 10-15. Valitse laivasi lähtö-paluuaika ilmoittautumisen yhteydessä. Saari on esteetön huomioiden saaristo- ja sääolosuhteet. Kesäretken järjestäjätahot ovat HyTe ry, Espoon kaupunki – Elinvoiman tulosalue, Päivänselvä ry ja Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry. Ilmoittaudu ke 25.5. mennessä Vellossa tai Virpille p. 050 310 7981.

 

Omatoimiretki Emyn veneellä Oittaan Bodom-järvellä.

Veneen käytöstä ja avaimesta sovi Kaiden kanssa p. 050 552 1049.

Kartassa näkyy reitti Oittaan ulkoilukeskukselta venerantaan. Tunnistat veneen oranssista väristä ja kuvan laiturista.