Retket, vene

Emy järjestää monenlaista retkitoimintaa. Retkitoiveita ja muita aloitteita sopii lähettää sivupalkista löytyvän aloite- ja palautelaatikon kautta. Emyn retket ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, ellei sitten jotakin muuta mainita. Ilmoittautuminen ajoissa on tärkeää ja se hoituu kätevästi Vellon kautta. Muistathan kertoa ilmoittautuessasi nimesi lisäksi toimivat yhteystietosi sekä tiedot mahdollisesta erityisruokavaliostasi. Jos ilmoittautuminen Vellon kautta ei jostain syystä onnistu, pyydäthän apua Emyn työntekijöiltä. Retkille pukeudutaan sään mukaan. Oma vesipullo on hyvä pitää mukana.

Kaupunginorkesterin kenraaliharjoitus: Sinfonie singuliere ke 22.3. 

Paikalle musiikkitaloon tultava klo 9.30 (myöhässä ei pääse sisälle). Maksuton pääsy emyläisille, paikkoja vain 5 kpl. Kuultavat teokset: Fredrick Pacius, Kaarle-kuninkaan metsästys, alkusoitto. Robert Schumann, Viulukonsertto. Franz Berwald Sinfonia nro 3 ”Sinfonie singuliere”. Paikka: Musiikkitalo, Konserttisali, Mannerheimintie 13 A. Paikalle musiikkitaloon tultava klo 9.30 (myöhässä ei pääse sisälle). Maksuton pääsy emyläisille, paikkoja vain 5 kpl. Sitovat ilmoittautumiset Vellossa tai Virpille p. 050 310 7981. Ei yhteislähtöä. Vapaaliput järjesti ja Musiikkitalossa ottaa vastaan vapaaehtoinen Tuula.

Retki Fazerilaan ja opastettu kierros to 23.3.

Tule mielenkiintoiselle ja herkulliselle retkelle Fazerilaan! Yhteislähtö Meriemystä klo 12, josta menemme julkisilla kulkuvälineillä Fazerin vierailukeskukseen Vantaalla. Tapaaminen Fazerilassa (Fazerintie 6) klo 13.20. Retken omavastuuhinta on 10 €, Emy tarjoaa loput. Paluu opastetun kierroksen jälkeen Meriemyyn. Emy tarjoaa yhteislähtijöille tarvittaessa meno- ja paluumatkan liput. Emyn ryhmälle on varattu opastettu kierros klo 13.30-14.30. Kierros tehdään näyttelyssä Fazerin oman oppaan johdolla. Kierroksella on nähtävää, koettavaa ja maisteltavaa. Näyttelyssä tutustutaan Fazerin toimintaan, pitkään historiaan, tarinoihin, yritysvastuuseen, innovaatioihin sekä laajaan tuotevalikoimaan. Jokainen saa lähtiessä mukaansa tuotekassin. Näyttelykierroksen yhteydessä on mahdollisuus tehdä ostoksia myymälässä. Ilmoittaudu ti 14.3. mennessä Vellossa tai Saaralle p. 050 312 5192. Retki toteutuu, jos 10 osallistujaa on lähdössä. Retken maksu suoritetaan käteisellä lähdön yhteydessä tai tavattaessa Fazerilassa.

Nuorten aikuisten (18-32 v.) ohjattu EMMA-retki 28.3.

Tuu messiin tutustumaan EMMAn näyttelyihin ohjatulle kulttuuriretkelle Tapiolan taidehoodeille. Tavataan EMMAn edessä noin klo 11.45. Ohjattu retki klo 12-14. Ilmoittaudu mukaan ja/tai kysy lisää soittamalla Artulle 27.3. mennessä numeroon 050 312 5193.

Retki Sinerbrychoffin museoon ke 29.3.

Yhteislähtö Lilla Karyllista klo 13. Paluu omatoimisesti! Tapaaminen Sinebrychoffin museon edessä klo 14.15. Museossa pääsee tutustumaan pysyvän näyttelyn lisäksi myös taidemaalari Alexander Lauréuksen (1783–1823) romantiikan aikakauden töihin. Huomioithan, että museossa ei saa kävellä nastakengillä ja isot laukut on jätettävä narikkaan. Museo on maksuton Emyn ryhmälle. Emy tarjoaa tarvittaessa menomatkan liput. Ilmoittautumiset Vellossa tai Saaralle p. 050 312 5192.

Avomielin-yhdistysten keilaturnaus ti 11.4.

Turnaus järjestetään ti 11.4. klo 13 alkaen Tikkurilan keilahallilla. Saavuthan paikalle ajoissa, jotta ehdit sovittaa itsellesi sopivat kengät ja valita oikean keilapallon. Aikaa sovituksiin olisi hyvä varata puoli tuntia. Yhteislähtö Lilla Karyllista klo 11.00. Emy tarjoaa menomatkan lipun tarvittaessa. Tapaaminen Tikkurilan keilahallilla klo 12.30. Joukkueeseen mahtuu 5 pelaajaa, samoin kannustusjoukkoihin. Hyvät Tuulet tarjoaa pelin jälkeen kahvit ja sämpylät. Muista mainita mahdolliset ruoka-allergiat ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumiset ti 4.4. mennessä Velloon tai Virpille p. 050 310 7981.

Kuvia Emyn retkiltä:

Emyn retki Rehndahlin eläin tilalle kesä 2022

Emyn retki Pentalan saareen kesä 2022

 

 

 

 

Vene on käytettävissä taas keväällä.

Omatoimiretki Emyn veneellä Oittaan Bodom-järvellä.

Veneen käytöstä ja avaimesta sovi Kaiden kanssa p. 050 552 1049.

Kartassa näkyy reitti Oittaan ulkoilukeskukselta venerantaan. Tunnistat veneen oranssista väristä ja kuvan laiturista.