Retket

Emy järjestää monenlaista retkitoimintaa. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan retkille. Muistathan kuitenkin ilmoittautua mukaan! Retkitoiveita ja muita aloitteita sopii lähettää sivupalkista löytyvän aloite- ja palautelaatikon kautta. Lämpimästi tervetuloa mukaan myös Emyn kuukausikokoukseen, jossa muun muassa retkitoimintaa ideoidaan.

Emyn retket ovat aina kaikille avoimia ja maksuttomia, ellei sitten jotakin muuta mainita. Ilmoittautuminen hoituu kätevästi Vellon kautta.

Tule sinäkin mukaan retkelle!

Retkille pukeudutaan sään mukaan ja oma vesipullo on hyvä pitää mukana. Kun jätät ilmoittautuessasi Velloon puhelinnumerosi, saamme sinut tavoitettua mahdollisten muutosten tai tarkennusten viestimistä varten.

Ilmoittaudu mukaan retkille Vellon kautta määräpäivään mennessä. Muistathan kertoa mahdollisesta erityisruokavaliostasi mahdollisia retkieväitä ajatellen. Jos ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, pyydäthän apua Emyn työntekijöiltä.

Retki Puutarhan lumo -taidenäyttelyyn ja lintutornille

Keskiviikkona 23.9.2020 klo 13 lähdemme yhtä matkaa Lilla Karyllista Luontotalo Villa Elfvikiin tutustumaan Puurtarhan lumo -taidenäyttelyyn ja piipahtamaan samalla läheisellä lintutornilla. Ilmoittauduthan Velloon viimeistään 22.9. Emy tarjoaa yhteislähtijöiden HSL-liput sekä maskit. Emyn retkille pukeudutaan sään mukaan ja oma vesipullo on hyvä pakata mukaan. Ethän kuitenkaan osallistu flunssaoireisena. Tervetuloa!

Retki Lagstadin koulumuseoon

Torstaina 17.9. teemme retken koulumuseoon. Museolla kuulemme myös opastuksen, osin ulkotiloissa. Lähdemme yhtä matkaa Lilla Karyllista klo 13.30. Ilmoittauduthan Vellon kautta mukaan ja pukeuduthan retkelle säähän sopivasti. Tervetuloa!

Hei! Osallistuitko kesäkuun ja syyskuun 2020 aikana Emyn retkitoimintaan? Olitko mukana retkellä?

Vastaathan pieneen kyselyyn!

Kyselyyn pääset klikkaamalla alla olevaa kuvaa, tai sitten tästä linkistä: https://forms.gle/2fuHqeuq318QMFGy5