Puutarhapalsta

Emyllä ja Espoon kaupungin aikuissosiaalityöllä on yhteinen puolen hehtaarin kokoinen viljelysmaa Kauklahdessa, pienen kävelymatkan päässä Kauklahden juna-asemalta.

Toimintaa puutarhapalstalla

Emyn ja Espoon kaupungin yhteisellä puutarhapalstalla on toimintaa toukokuusta syyskuulle. Jos kaipaat mielekästä ja mukavaa tekemistä kivojen ihmisten seurassa ja ulkoilmassa olemista kesäaikaan, tässä on sinulle oiva mahdollisuus!

Et tarvitse aiempaa kokemusta kasvimaahommista, et myöskään kummempia varusteita. Tarvitset vain avoimen mielen oppia uusia hauskoja asioita. Kasvimaalla työskentelemme arkipäivisin klo 9-13. Noin kello 12 lähdemme yhdessä syömään maukkaan aterian kiitokseksi päivän työstä Kauklahden Elä ja asu-keskukseen. Ota ihmeessä yhteyttä ja kysele lisää! Katsellaan yhdessä sinulle sopiva tutustuminen toimintaan ja ties vaikka puutarhapäiviäkin.

Monet vuoden 2018 osallistujat kertoivat saaneensa palstatoiminnasta vireyttä, säännöllisen päivärytmin, paremman fyysisen ja psyykkisen kunnon, uusia ystäviä ja onnellisuutta.

Kiinnostaako?

Ota yhteyttä Minna Kettuseen p. 050 310 7983 minna.kettunen(at)emy.fi

Kuvia ja esittelyä puutarhalta (PDF)