Nuoret aikuiset

Tuu messiin! Inspiraatiota ja voimavaroja kansalaistoiminnasta nuorille aikuisille 2018-2020

Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry on käynnistänyt STEA-rahoitteisen nuoriin aikuisiin kohdistuvan kehittämishankkeen. Hanke kohdentuu espoolaisten mielenterveys- ja/tai päihdeongelmia kohdanneiden ja/tai sosiaalisesti eristäytyneiden 18-32-vuotiaiden nuorten aikuisten tavoittamiseen mukaan vapaa-ajan mielekkääseen, elämänhallintaa tukevaan ja syrjäytymiskierteitä katkovaan järjestö- ja harrastetoimintaan sekä osallistujalähtöisen järjestötoiminnan kehittämiseen yhdessä kohderyhmän kanssa.

Tilaa uutiskirje ja tuu messiin pikkujouluihin!

Marraskuun loppupuolella vietetään hankkeen ryhmien yhteisiä pikkujouluja. Tilaa hankkeen uutiskirje laittamalla sähköpostia messissa(at)emy.fi, niin kuulet lisää pikkujouluista ja kaikesta muustakin!

Ryhmätoimintaa nuorille aikuisille, tuu messiin!

Verstas

Verstas pidetään parillisten viikkojen torstaisin klo 17–19 Olarin kohtaamispaikassa (ei 15.11.). Verstas on paikka, jossa voit tehdä esimerkiksi koulutöitä, koota pienoismalleja, kirjoittaa kirjaa, opiskella uutta kieltä tai mikä sun projektisi sitten onkaan. Verstaalla voit työskennellä yhdessä tai yksin. Ota omat tarvikkeet mukaan! Vetäjänä Henry. Lisätietoja saat Titalta tai Artulta (yhteystiedot alempana).

Mukaan kamuryhmään

Kamuryhmät ovat 18–32-vuotiaille tarkoitettuja ryhmiä, joissa tutustutaan uusiin ihmisiin yhteisen tekemisen merkeissä. Jokaisesta kamuryhmästä muotoutuu osallistujiensa näköinen. Kamuryhmiä kokoontuu Olarissa Emyn kohtaamispaikassa (Maapallonkatu 8 E-F) sekä Espoon keskuksessa me-talolla (Terveyskuja 2 B). Kysy lisää Titalta tai Artulta ja tuu messiin!

Peliryhmä

Olarin kohtaamispaikassa (Maapallonkatu 8 E-F) perjantaisin klo 15–18. Ryhmässä pelaillaan lautapelejä yhdessä, voit tuoda myös omia pelejäsi. Ryhmä on avoin kaikille 18-32-vuotiaille lautapeleistä, korttipeleistä tai muuten vain peleistä kiinnostuneille.

Nuorten aikuisten taideryhmä

Tiistaisin klo 16.30–18.30 Espoon me-talolla (Terveyskuja 2 B). Tule mukaan taiteilemaan rennossa ilmapiirissä. Ryhmässä voi piirtää tai maalata joko kuukausittain vaihtuvan teeman mukaisia juttuja, tai sitten ihan mitä mieleen juolahtaa. Voit myös tulla vain hengailemaan! Kysy lisää Titalta p. 050 310 7982 tai titta.huuskonen(at)emy.fi

Kuntosaliryhmä 18-32-vuotiaille

Kuntosaliryhmä kokoontuu Leppävaaran urheiluhallissa keskiviikkoisin klo 16–17. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Arttu p. 050 312 5193 tai arttu.poyhtari(at)emy.fi.

Ota yhteyttä ja tule osallistumaan, ideoimaan ja rakentamaan Emyyn uutta toimintaa nuorille aikuisille.

Yhteystiedot

  • Hankevastaava Arttu Pöyhtäri arttu.poyhtari(at)emy.fi tai p. 050 312 5193
  • Hanketyöntekijä Titta Huuskonen titta.huuskonen(at)emy.fi p. 050 310 7982

Hankkeen ensimmäinen yleisötilaisuus käsitteli kiusaamista ja se järjestettiin yhteistyönä – lue juttu espoolaislehdestä!