Nuoret aikuiset

Tervetuloa mukaan Emyn nuorten aikuisten (18-32 v.) toimintaan!

Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry on vuodesta 2018 kehittänyt nuorille aikuisille (18-32 v.) suunnattua vapaa-ajan toimintaa yhdessä kohderyhmän kanssa. Kehittäminen alkoi Tuu messiin! -hankkeen alla (2018-2021) mutta jatkuu nyt osana Emyn peruskattausta. Tuu messiin! -toiminnan tarkoitus on tarjota osallistujalle mahdollisuus osallistua matalan kynnyksen ryhmätoimintaan, joka tukee jaksamista mielenterveyttä, sekä tarjoaa osallisuuden kokemuksia ja mielekästä tekemistä arkeen jonka kautta voi myös tutustu uusiin ihmisiin ja luoda uusia sosiaalisia kontakteja. Toiminta on ajoitettu ilta-aikaan niin, että myös työssä, koulussa tai vaikkapa pajoilla tai kursseilla käyvät pääsevät myös osallistumaan. Lähiryhmätoiminnan ja Olotila-kohtaamispaikan lisäksi Tuu messiin! löytyy myös verkosta, Discordista, jota kautta voit tutustua kävijöihin, löytää peli- tai juttelukavereita ja osallistua ryhmiin.

Toiminnan kautta on myös mahdollisuus toteuttaa itseään erilaisten vapaaehtoistehtävien kautta: haluaisitko ohjata jotain ryhmää? Toimia Olotilassa päivystäjänä? Järjestää jonkinlaisen teemakerran tai tempauksen? Otamme ilolla vastaan kaikki ehdotukset ja pyrimme mahdollistamaan niiden toteuttamisen. Alta löydät hankkeen viimeisimmän uutiskirjeen ja kutsulinkin Discordiin. Messissä! -uutiskirje lähetetään kerran kuussa ja siitä löytyvät kaikki tulevan kuun ryhmät, tempaukset, teemakerrat ja retket sun muut. Jos sinua kiinnostaisi toimia vapaaehtoisena nuorten aikuisten toiminnassa, haluat tilata uutiskirjeen tai sinulla on mitään muuta kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä Arttuun!

Hae mukaan heinäkuun nuorten aikuisten kesäleirille Stora Blindsundiin! 

Nuorten aikuisten (18-32 v.) kesäleiri Stora Blindsundissa ti 9.7.- pe 12.7. Tuu messiin nuorten aikuisten omalle saarileirille, Matinkylän edustalle!

Leiri alkaa tiistaina 9.7. klo 12 Nuottaniemen venesatamasta (Nuottatie 19, 02230 Espoo), josta sitten soudetaan porukalla saareen. Leiri päättyy perjantaina 12.7. ja saaresta poistutaan loppusiivouksen jälkeen klo 13 mennessä. Leiri maksaa 40 € ja siihen kuuluu ruokailu, saunominen ja majoittuminen saarella. Sisälle mahtuu 15 henkilöä, mutta myös

ulkona voi majoittua, esim. teltassa tai hammockilla. Leirille on myös mahdollista tulla mukaan päiviksi ja mennä yöksi kotiin! Ota leirille mukaasi makuupussi ja tyyny, sekä tietenkin pesutarvikkeet ja vaihtovaatteet. Leiriviikolla ei järjestetä Olotiloja Valoemyssä.

Hae mukaan 30.6. mennessä

Webropolissa: https://link.webropol.com/s/storablindsund2024nuoret

Lisätietoja Artulta p. 050 312 5193

email: arttu.poyhtari@emy.fi

p. 050 312 5193 (puhelut ja WhatsApp)

Discordissa: arttumessis#7884

Discordiin pääset tästä!

Uutiskirje aukeaa kuvaa klikkaamalla!

 

Käykää myös diggailemassa meidän somea!

Emyn Tuu messiin! -hanke mediassa