Leirit

Emyn leirit tarjoavat vertaistukea ja virkistystä

Emyn Solaris-loma 2023 Koivuisto Ylöjärvi

Nuorten aikuisten (18-32 v.) kesäleiri Stora Blindsundissa

Nuorten aikuisten (18-32 v.) kesäleiri Stora Blindsundissa 8.7.-12.7. Tuu messiin nuorten aikuisten omalle saarileirille, Matinkylän edustalle!

Leiri alkaa tiistaina 8.7. klo 10 Nuottaniemen venesatamasta (Nuottatie 19, 02230 Espoo), josta sitten soudetaan porukalla saareen. Leiri päättyy perjantaina 12.7. ja saaresta poistutaan loppusiivouksen jälkeen 13 mennessä. Leiri maksaa 40 € ja siihen kuuluu ruokailu, saunominen ja majoittuminen saarella. Sisälle mahtuu 15 henkilöä, mutta myös ulkona voi majoittua, esim. teltassa tai hammockilla. Leirille on myäs mahdollista tulla mukaan päiviksi ja mennä yöksi kotiin! Ota leirille mukaasi makuupussi ja tyyny, sekä tietenkin pesutarvikkeet ja vaihtovaatteet. Leiriviikolla Leiriviikolla ei järjestetä Olotiloja Valoemyssä.

Hae mukaan 30.6. mennessä Webropolissa: https://link.webropol.com/s/storablindsund2024nuoret Lisätietoja Artulta p. 050 312 5193

MTKL Yhdistyspäivät Joensuussa

MTKL Yhdistyspäivät Joensuussa to 22.- la 24.8. Teemme elokuussa matkan Mielenterveyden keskusliiton valtakunnallisille yhdistyspäiville Joensuuhun. Torstaina lähdemme Pasilasta junalla kohti Joensuuta ja perille päästyämme nautimme Emyn tarjoaman myöhäisen päivällisen sekä asettaudumme hotelliin.

Perjantaina ohjelmassa on mm. Pohjois-Karjalan Marttojen Piirakkapaja, kirppiskierros ja vierailu Joensuun Taidemuseo Onnissa sekä iltajuhlat. Perjantain ohjelmasta ilmoittaudutaan ennakkoon kulttuuripäivän avaukseen, Omatoimi vierailulle taidemuseoon, piirakkapajaan sekä iltajuhliin. Taidemuseo Onniin mennään kävelyoppaiden johdolla ja sinne pääsee sisään Museo- tai Kaikukortilla. Jos et omista museokorttia tai Kaikukorttia, MTKL kustantaa sisäänpääsyn. Lauantaina ohjelmassa yleisurheilulajit ja muita aktiviteetteja Joensuun keskuskentällä. 1200 m yhteiskävely ja toimintarastit eivät vaadi ennakkoilmoittautumista, mutta kisalajeihin (3-ottelu ja 1000 m kävely) ilmoittaudutaan etukäteen.

Haku yhdistyspäiville päättynyt. Kaikille mukaan valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti hakuajan jälkeen viikolla 29.

HUOM! Emy ilmoittaa osallistujat MTKL:lle. Älä ilmoita itseäsi MTKL:n kautta! Emyn hakulomakkeen kautta voit ilmoittautua lauantain kisalajeihin. Valitse hakulomakkeesta myös lauantain kenttälounas. Loput aterioista valitaan paikan päällä.

Matkan hinta on 100 € ja Emy tarjoaa loput. Matkan hintaan sisältyy junamatka Pasilasta Joensuuhun torstaina ja lauantaina takaisin Joensuusta Pasilaan. (Palaamme la Pasilaan myöhään illalla.) Lisäksi matkan hintaan sisältyy osallistuminen kulttuuripäiville ja sen ohjelmaan, hotelli majoitus 2 (-3) hengen huoneissa to-la Sokos Hotel Kimmelissä, to päivällinen perille päästyämme, pe aamiainen, lounas, päivällinen ja lauantaina aamiainen, kenttälounas sekä päivällinen. Varaudu junamatkojen ruokailuihin sekä muihin väli- ja iltapaloihin omakustanteisesti.

Huomoithan, että Emyn matka valtakunnallisille yhdistyspäiville on täysin päihteetön!

Valtakunnallisten yhdistyspäivien ohjelman kokonaisudessaan löydät täältä. Lisätietoja saat Saaralta p. 050 312 5192.

Avomielin-yhdistysten Märkiön leiri

Avomielin-yhdistysten Märkiön leiri Nurmijärvellä ti 10.9.-pe 13.9. Avomielin-yhdistykset toteuttavat yhdessä leirin Nurmijärven Märkiön leirikeskukseen syyskuussa.

Luvassa paljon yhteistä tekemistä, hyvää ruokaa ja iloa! Pelaamista, saunomista, uimista, ruoan laittamista, nuotion äärellä istumista, kanootilla melomista jne. Huomioithan, että osallistujilta edellytetään valmiuksia itsenäiseen toimintaan. Pystyt osallistumaan talkootöihin, kuten keittiötöihin, siivoukseen, saunanlämmitykseen, leiriaktiviteetteihin. “talkootöitä” on kuitenkin vain hyvin vähän osallistujaa kohden, tätä ei siis kannata pelästyä. Yhteiseen tekemiseen jokainen osallistuu omien voimavarojen mukaan.

Leirin omavastuuhinta on 50 € sisältäen meno-paluu bussikuljetukset, ruokailut, yöpyminen neljän hengen huoneissa, joissa on kerrossängyt.

Hae leirille mukaan pe 26.7. mennessä täyttämällä hakulomake tästä linkistä tai tule kohtaamispaikkaan täyttämään hakulomake ja palauta se työntekijälle. Voit hakea leirille myös olemalla yhteydessä Saaraan p. 050 312 5192 (lomalla 17.6.-18.6. ja 1.7.-10.7.) tai Johannaan p. 050 310 7982. Kaikille mukaan valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti hakuajan jälkeen viikolla 32.

Kuvia Stora Blindsunin kesäleiriltä: