Etäryhmät

Tälle sivulta löydät Emyn toimintaa verkossa ja etäryhmät.

Emyn retki Hesyn kissatalolle kevät 2022

Ryhmätoiminta sivulta löydät Emyn kaiken ryhmätoiminnan.

Kohdataan Avomielin-verkossa

Avomielin-verkko on yhdistysten ylläpitämä täysi-ikäisille mielenterveyskuntoutujille ja muille kiinnostuneille suunnattu Discord-keskustelualusta. Osallistujat voivat jutella vertaisten kanssa. Tarkemmat ohjeet Avomielin-verkkoon saat täältä (linkki johtaa avomielin.fi -verkkosivuille ja suoraan mukaan pääset tästä (linkki johtaa suoraan Discordiin).

Emyn Tuu messiin! -hankkeella on oma Discord nuorille aikuisille, sinne pääset tästä (linkki johtaa Discordiin).

Emy chat Tukinetissä

Keskustelua mielen hyvinvoinnista ja arjen asioista. Emy chat Tukinetissä (https://tukinet.net/) tiistaisin klo 10–11.30.

Mikä on Tukinet? Tukinetistä löydät palveluita, joiden tarkoituksena on ihmisen auttaminen, tuen tarjoaminen sitä tarvitseville ja kokemusten jakaminen. Tukinetin teemojen kautta voit tutustua sinua koskettaviin aiheisiin, osallistua ryhmächatteihin tai kahdenkeskisiin chatteihin, ottaa osaa ryhmäkeskusteluihin tai saada henkilökohtaisen tuki-henkilön. Keskustelu helpottaa!

Maanantai

Tiistaisin

  • Emy chat Tukinetissä klo 10-11.30, 27.12. asti. EI 6.12. Keskustelua mielen hyvinvoinnista ja arjen asioista. Keskustelu helpottaa! https://tukinet.net

Keskiviikko

  • Avomielin-verkko Discordissa. Mukaan pääset tästä linkistä.
  • Nuorten aikuisten (18-32 v.) Peliryhmä Discordissa klo 16-18, 14.12. asti. Pelaillaan pelejä ja jutellaan, mukaan voi tulla myös vain hengailemaan. Suosittuja pelejä ovat olleet Apex, EFT ja Jackboxit. Tuu messiin! Lisätietoja Artulta p. 050 312 5193. Discordiin pääset tästä linkistä.

Torstai

Perjantai

  • Jooga etänä klo 14.30-15.45, 9.12. asti. Lähde mukaan joogaamaan Zoomin kautta! Titta ohjaa rauhallista joogaa, jossa pääset myös välillä haastamaan itseäsi lempeästi. Varustaudu mukavilla vaatteilla. Etä-joogaan Zoomissa pääset osallistumaan tästä linkistä, Meeting ID: 823 7284 2204. (Ryhmään voi osallistua myös paikan päällä Esko-talolla (Pappilantie 2), Jos tulet paikan päälle, ilmoittaudu Vellossa tai Lilla Karylliin p. 050 310 7985.)

Lauantai

Sunnuntai

  • Olohuone klo 14-16. Juttelua Avomielin-verkossa Discordissa. Ryhmää ei joulukuussa! Mukaan voit tulla videoyhteydellä, äänellä, kirjoittelemalla tai tulla vain kuuntelemaan. Mukana vapaaehtoinen Noora. Tästä linkistä pääset Avomielin-verkkoon Discordissa.
  • Joogatyöpaja on peruttu 27.11.! Joogatyöpaja etänä 27.11. klo 14-17.  Työpajassa tehdään jooga-, rentoutus- ja meditaatioharjoituksia leppoisaan tahtiin eri joogatyyleillä. Syyskuun teemana on syysjooga: otetaan syksy vastaan joogan keinoin. Ryhmään on mahdollista osallistua myös etänä Avomielin-verkossa, Discordissa puhekanavalla #Joogatyöpaja. Pääset Avomielin-verkkoon ja  sitä kautta osallistumaan joogatyöpajaan etänä tästä linkistä. (Joogatyöpajaan voi osallistua myös paikan päällä Valoemyssä. Ilmoittaudu lähiryhmään Vellossa tai Virpille p. 050 310 7981.)