Lilla Karyll avoinna vapaaehtoisvoimin (useimmiten sunnuntaisin)

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 15/09/2019
12.00 - 16.00

Tapahtumapaikka
Lilla Karyll

Kategoriat


Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskuksessa

Pappilantie 7, p. 09 859 2057

Avoinna arkisin ma-pe klo 9 – 16.30 sekä vapaaehtoisvoimin useimmiten sunnuntaisin klo 12 – 16 (varmistathan muiden kuin arkipäivien aukiolot soittamalla!)

Lilla Karyll on vuonna 1902 rakennettu, yhdistyksen 90-luvun alussa kunnostama puuhuvila Espoon keskuksen Pappilanmäellä, kivenheiton päässä Espoon keskuksen asemasta ja Espoon vanhasta tuomiokirkosta. Kohtaamispaikka Lilla Karylliin voit tulla muuten vaan piipahtamaan kahville tai teelle, tapaamaan ihmisiä, surffaamaan netissä tai lukemaan lehtiä. Talvisin Lilla Karyllia lämmittävät toimivat kakluunit. Lillan yläkerrassa on toimiston ja kirpputorin lisäksi bändihuone.

Lilla Karylliin on kävelymatka Espoon keskuksen juna-asemalta. Kävele juna-asemalta Kirkkojärventietä Espoonväylää kohti (junaradan se puoli, jossa on K-kauppa Resiina ja R-Kioski, ei kauppakeskusten puoli. Espoonväylän suunta on sama kuin Kauklahden suunta). Kävele kunnes pian Pappilantie kääntyy oikealle. Lilla Karyll on osoitteessa Pappilantie 7, kellertävä puutalo, toinen talo oikealla tätä reittiä kuljettaessa.