Kohtaamispaikka Lilla Karyll on avoinna

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
Date(s) - 19/09/2019
9.00 - 16.30

Tapahtumapaikka
Lilla Karyll

Kategoriat


Emyn kohtaamispaikat Lilla Karyll ja Meriemy ovat avoinna arkisin klo 9-16.30. Tervetuloa!

 

Kohtaamispaikka Lilla Karyll

Lilla Karyll, Pappilantie 7, Espoon keskus. p. 09 859 2057
Avoinna arkisin ma-pe klo 9 – 16.30 sekä vapaaehtoisvoimin useimmiten sunnuntaisin klo 12 – 16 (varmistathan muiden kuin arkipäivien aukiolot soittamalla!)

Lilla Karyll on vuonna 1902 rakennettu, yhdistyksen 90-luvun alussa kunnostama puuhuvila Espoon keskuksen Pappilanmäellä, kivenheiton päässä Espoon keskuksen asemasta ja Espoon vanhasta tuomiokirkosta. Idyllinen pihapiiri tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin ulkotöihin, vaikkapa kasvimaan hoitoon, ruohonleikkuuseen tai talvella lumenluontiin. Pihapiirissä vietetään perinteisiä kesäjuhlia: kesäkuussa puutarhajuhlia ja elokuussa elojuhlia. Kohtaamispaikka Lilla Karylliin voit tulla muuten vaan piipahtamaan kahville tai teelle, tapaamaan ihmisiä, surffaamaan netissä tai lukemaan lehtiä. Lilla Karyllissa kokoontuu myös monia avoimia ryhmiä. Talvisin Lilla Karyllia lämmittävät toimivat kakluunit. Lillan yläkerrassa on kirpputorin lisäksi myös bändihuone, jossa on mahdollisuus harjoitella musisointia yhdistyksen tai omilla soittimilla.

Lilla Karylliin on kävelymatka Espoon keskuksen juna-asemalta. Kävele juna-asemalta Kirkkojärventietä Espoonväylää kohti (junaradan se puoli, jossa on K-kauppa Resiina ja R-Kioski, ei kauppakeskusten puoli. Espoonväylän suunta on sama kuin Kauklahden suunta). Kävele kunnes pian Pappilantie kääntyy oikealle. Lilla Karyll on osoitteessa Pappilantie 7, kellertävä puutalo, toinen talo oikealla tätä reittiä kuljettaessa.