Ryhmätoiminta

Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry:ssä on läpi vuoden tarjolla paljon erilaista vertaistukeen ja vapaaehtoisuuteen perustuvaa ryhmätoimintaa mielenterveyskuntoutujille ja muille kiinnostuneille. Emyyn et tarvitse lähetettä tai diagnoosia. Olet tervetullut mukaan toimintaan!

Emyn elokuun ohjelmistossa on ryhmätoimintaa niin etäyhteyksin kuin fyysisiin kohtaamisiin pohjautuen. Olet tervetullut mukaan!

Jalkapalloa ulkokentillä läpi kesän

Jalkapalloa pelataan kaksi kertaa viikossa. Pelaaminen on maksutonta ja pääasiana on hauskanpito. Kaikki kiinnostuneet taidoista riippumatta mukaan pelaamaan! Tiedustelut Kaj Järvisalo, p. 050 552 1049. Kesäkauden jalkapallotreenit:

  • Laaksolahden tekonurmi maanantaisin klo 15.30-17
  • Keski-Espoon tekonurmi torstaisin klo 16-17.30

Ulkopelejä Lilla Karyllin pihapiirissä

Pelataan yhdessä pihapelejä joka torstai klo 13.30, tervetuloa mukaan!
Peleissä mukana opiskelija-Anni tai Virpi Guttorm. Peliryhmää varten ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua. Perehdytämme pelin sääntöihin ja saatamme soveltaa toimintaa siten, että pelaaminen on entistäkin turvallisempaa. Huomioidaan yhdessä myös turvavälit. Tule rohkeasti mukaan.

6.8. petankkia
13.8. tikanheittoa
20.8. krokettia
27.8. mölkkyä

Levyraati etänä

Levyraati kokoontuu Virtuaaliemyssä eli Discord-alustalla Emyn palvelimella elokuussa kerran, ma 17.8. klo 11. Levyraati toteutetaan videoyhteydellä, mutta voit tulla mukaan myös pelkällä äänellä. Soitettavat kappaleet etsimme internetistä, kuten Youtubesta tai Yle Areenasta. Jokainen saa valita yhden kappaleen sekä kommentoida ja arvostella vuorollaan kunkin kappaleen. Ilmoittaudu mukaan Virtuaaliemyssä käyttäjälle TiinaEmy, joka kutsuu osallistujat koolle. Lisäohjeita tai apua osallistumiseen on myös tarjolla. Tervetuloa mukaan! Tässä vielä linkki, jonka kautta pääset Emyn Discordiin. Tervetuloa!

Olohuone etänä

Olohuoneessa kokoonnutaan ja kohdataan toisia etänä videoyhteydellä tai pelkällä äänellä kerran viikossa Virtuaaliemyssä (Discord): torstaisin klo 14. Keskustelu on vapaata samaan tyyliin kuin Emyn perinteisten kohtaamispaikkojen olohuoneissa. Olohuone tarjoaa vertaistukea ja mahdollisuuden tavata muita emyläisiä. Mukana on Emyn vapaaehtoinen Pekka, jolle voit ilmoittautua mukaan Virtuaaliemyssä käyttäjälle Pekka. Tervetuloa mukaan! Tässä vielä linkki, jonka kautta pääset Virtuaaliemyyn.

Emyn syyskauden ryhmätoiminta käynnistyy syyskuun alussa. Seuraavan tiedotteen liitteenä saat Emyn syyskauden ryhmäkalenterin.