Muut toimipaikat

Asukastalo Kylämajakylamaja
Matinkatu 7
02230 ESPOO

Avoinna ma-pe klo 9-16

Asukastalon vastaava Mari Nieminen p. 045 7733 0302, mari.nieminen(at)kalliola.fi

Asukastalo Kylämaja on tarkoitettu kaikille ja kaikenikäisille Matinkylä-Olarin asukkaille. Se on asukkaiden ja toimijoiden kohtaamispaikka sekä kokoontumis- ja toimintatila. Kylämajasta löytyy olohuone, kahvio, itsehoitopiste, tietotupa sekä erilaisia ryhmätiloja. Tilat sopivat esimerkiksi asukasyhteisö- ja verkostotapaamisiin sekä erilaisiin kerho- ja ryhmätoimintoihin. Talossa on monenlaista ryhmätoimintaa ja tapahtumia. Kylämajaan voit tulla pistäytymään kahville, lukemaan lehtiä, oleilemaan, juttelemaan työntekijöiden kanssa tai osallistumaan toimintaan. Kylämajan toimintaa ylläpitävät Kalliolan setlementti, Espoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi sekä Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry.

Tutustu Kylämajan toimintaan tarkemmin asukastalon omilla sivuilla http://kylamaja.fi/

Järjestötalo Villa apteekki
Toimisto-, kokous- ja ryhmätiloja
Pappilantie 5
02770 ESPOO
Tiedustelut p. 050 552 1049 / Kaj Järvisalo tai kaj.jarvisalo(at)emy.fi

Raitin Pysäkkiraitti_harakka
Konstaapelinkatu 1
02600 ESPOO
p. 09-510 2792, raitinpysakki(at)gmail.com

Avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-14

Raitin Pysäkki on eri toimijoiden yhteistyön tulos, avoin kansalaiskahvio ja kohtaamispaikka vastapäätä Leppävaaran terveysasemaa, Kauppakeskus Gallerian takana. Taustaorganisaatiot ovat Suomen Punaisen Ristin Kehä-Espoon osasto, Espoon kaupunki, Leppävaaran seurakunta sekä EMY ry. Raitin Pysäkille voi piipahtaa edulliselle välipalalle ja tapaamaan ihmisiä. Raitin Pysäkillä on Emy-päivä perjantaisin, jolloin on paikalla Emyn työntekijä. Perjantaisin Raitin Pysäkillä kokoontuu myös Emyn lauluryhmä.

 

Unelma Tapiola EJYlogo
Kauppamiehentie 6
Yhteisötupa 2. krs.
02100 Espoo


A
voinna ma-pe klo 9-15.

Unelma Tapiolassa on kansalaistoiminnan keskus, useiden eri sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimistoja, kokoontumistiloja ja kahvila. Unelmasta saat yhdistysten materiaalia ja tiedotteita sekä vuokrattavana on kokous- ja ryhmätiloja. Unelma on avoinna ma-pe klo 9-15 ja muulloin sopimuksen mukaan. Espoon Järjestöjen Yhteisö EJY ry:n ylläpitämältä sivulta löytyy tietoa hankkeista, jäsenyhdistyksistä sekä Unelma Tapiolan tapahtumista. Sivut ovat osoitteessa: http://www.espoolaiset.fi