Kohtaamispaikka Meriemy

Merenkäynti 3meriemy
02320 Espoo
p. 09-863 2031

Kohtaamispaikka Meriemy avoinna ma-pe klo 9 – 16.30. Vapaaehtoispäivystys useimmiten lauantaisin klo 12 – 16 ja usein myös juhlapyhinä. Varmistathan muiden kuin arkipäivien aukiolot soittamalla Meriemyn puhelimeen.

Talkootoimintaa kohtaamispaikoissa

EMY ry:n kohtaamispaikoissa Lilla Karyllissa ja Meriemyssä pidetään kaikille avoimia talkoita. Talkoisiin osallistumista varten saavutaan paikalle ennen klo 10 aamulla ja ilmoittaudutaan talkoisiin. Talkoiden aluksi jaetaan yhdessä päivän talkootyöt, jotka voivat olla esimerkiksi siivousta tai ruoanlaittoa. Sitten suunnitellaan, mitä tehdään päivän talkooateriaksi ja ruvetaan hommiin. Kiitoksena talkootyöstä jokainen talkoolainen saa syödäkseen talkoolounaan.

Meriemyssä talkoopäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai (ei pyhäpäivinä). Tervetuloa osallistumaan – Talkoot ovat avoimia kaikille!

Kohtaamispaikka Meriemy

EMY ry:n kohtaamispaikka Meriemy sijaitsee Ala-Kivenlahden ostoskeskuksessa, noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Kivenlahden amfien merimaisemasta. Kävelykadun varrella sijaitsevaan katutason kohtaamispaikkaan on helppo piipahtaa nauttimaan kupillinen kahvia, lukemaan päivän lehti tai vaikka surffaamaan netissä tai tapaamaan toisia. Ovessa on koodilukko turvallisuuden vuoksi, joten koputathan rohkeasti, niin avaamme sinulle oven.

Tervetuloa!

Meriemyn sohvanurkkaus

Meriemyn sohvanurkkaus

Katso tästä Emyn kohtaamispaikkojen huoneentaulu

Saapumisohje

Meriemy sijaitsee Ala-Kivenlahden ostarilla, vastapäätä Espoonlahden hammaslääriasemaa, Kivenlahden kirjaston kanssa samassa talossa, usean ravintolan naapurissa. Jos kävelet ostoskeskuksen kaupoilta (K-kauppa ja Alepa) kohti Kivenlahden rantaa, jää Meriemy vasemmalle puolellesi noin 100 metriä talojen välistä kävelykatua kuljettuasi.

karttakuva_Meriemy