Kohtaamispaikka Lilla Karyll

Pappilantie 7
02770 EspooLK_kesa
p. 09 – 859 2057

Kohtaamispaikka Lilla Karyll avoinna ma-pe klo 9 – 16.30
Vapaaehtoispäivystys useimmiten sunnuntaisin klo 12 – 16 Varmistathan muiden kuin arkipäivien aukiolot soittamalla Lilla Karyllin puhelimeen.

Talkootoimintaa kohtaamispaikoissa

EMY ry:n kohtaamispaikoissa Lilla Karyllissa ja Meriemyssä pidetään kaikille avoimia talkoita. Talkoisiin osallistumista varten saavutaan paikalle ennen klo 10 aamulla ja ilmoittaudutaan talkoisiin. Talkoiden aluksi jaetaan yhdessä päivän talkootyöt, jotka voivat olla esimerkiksi siivousta, ruoanlaittoa, haravointia, lumitöitä tai postitusta. Sitten suunnitellaan, mitä tehdään päivän talkooateriaksi ja ruvetaan hommiin. Kiitoksena talkootyöstä jokainen talkoolainen saa syödäkseen talkoolounaan.

Lilla Karyllissa talkoot ovat jokaisena arkipäivänä maanantaista perjantaihin. Tervetuloa osallistumaan – Talkoot ovat avoimia kaikille!syysLILLA

Kohtaamispaikka Lilla Karyll

Lilla Karyll on vuonna 1902 rakennettu, yhdistyksen 90-luvun alussa kunnostama puuhuvila Espoon keskuksen Pappilanmäellä, kivenheiton päässä Espoon keskuksen asemasta ja Espoon vanhasta tuomiokirkosta. Idyllinen pihapiiri tarjoaa mahdollisuuden erilaisiin ulkotöihin, vaikkapa kasvimaan hoitoon, ruohonleikkuuseen tai talvella lumenluontiin. Pihapiirissä vietetään perinteisiä kesäjuhlia: kesäkuussa puutarhajuhlia ja elokuussa elojuhlia. Kohtaamispaikka Lilla Karylliin voit tulla muuten vaan piipahtamaan kahville tai teelle, tapaamaan ihmisiä, surffaamaan netissä tai lukemaan lehtiä. Lilla Karyllissa kokoontuu myös monia avoimia ryhmiä. Talvisin Lilla Karyllia lämmittävät toimivat kakluunit. Lillan yläkerrassa on kirpputorin lisäksi myös bändihuone, jossa on mahdollisuus harjoitella musisointia yhdistyksen tai omilla soittimilla.

Tervetuloa!

Katso tästä kohtaamispaikkojen huoneentaulu

Saapumisohje

Lilla Karylliin on kävelymatka Espoon keskuksen juna-asemalta. Kävele juna-asemalta Kirkkojärventietä Espoonväylää kohti (junaradan se puoli, jossa on K-kauppa Resiina, R-Kioski ja Yhteispalvelupiste, ei kauppakeskusten puoli. Espoonväylän suunta on sama kuin Kauklahden suunta). Kävele kunnes pian Pappilantie kääntyy oikealle. Lilla Karyll on Pappilantie 7, kellertävä puutalo, toinen talo oikealla tätä reittiä kuljettaessa.

karttakuva_Lilla