Vapaaehtoistehtäviä Emyssä

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 01/08/2017 - 31/08/2017
Koko päivä

Kategoriat


  • Yhteydenotot ja/tai tiedustelut Virpi Uusitalo p. 050 3107981 tai virpi.uusitalo(at)emy.fi

Vesijuoksuryhmän vetäjä Keski-Espoon uimahalliin

Onko vesijuoksu mieliliikuntaasi? Haluatko säännöllisen liikuntaharrastuksen? Haluatko auttaa suosittua ryhmää jatkumaan syksyllä.

Vapaaehtoisena luotsaat ryhmän uimahalliin. Vesijuoksun lomassa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin. Varsinaista vesijuoksuopastusta sinun ei tarvitse antaa.

Ryhmä kokoontuu pp.kk.2017 alkaen torstaisin Espoon keskuksen uimahallilla klo 16-17. Tehtävänäsi on olla paikalla klo 15.50 ja toivottaa ryhmäläiset tervetulleeksi. Keräät nimet osallistujalistaan ja vaihdat kuulumiset. Varmistat, että kaikki saavat uimaliput.

Osallistut haluamallasi työpanoksella: voit sitoutua vetämään koko syyskauden ryhmät tai yksittäisiä, erikseen sovittavia ryhmänkertoja.

Sinut perehdytetään henkilökohtaisesti, aikaisempaa kokemusta ei vaadita ja mukaan voit tulla, kun oma jaksamisesi on kunnossa. Vapaaehtoisena saat tehtävään säännöllistä tukea ja ohjausta.

Saat antoisaa tekemistä vapaa-ajalle ja kokemusta vapaaehtoistyöstä. Sinulla on tilaisuus kohdata uusia ihmisiä ja auttaa heitä tutustumaan toisiinsa. Parhaassa tapauksessa ryhmä auttaa ihmisiä tapaamaan vesijuoksun tai muun merkeissä ryhmän ulkopuolellakin!

Liikunnan ilo tuo syksyyn jaksamista ja mielen hyvinvointia!

 

Nuorten aikuisten vesijuoksuryhmän vetäjä Leppävaaran uimahalliin

Onko vesijuoksu mieliliikuntaasi? Haluatko säännöllisen liikuntaharrastuksen? Nyt on mahdollisuus tulla vetämään uutta nuorten aikuisten vesijuoksuryhmää Leppävaaraan.

Vapaaehtoisena luotsaat ryhmän uimahalliin. Vesijuoksun lomassa pääset tutustumaan uusiin ihmisiin. Varsinaista vesijuoksuopastusta sinun ei tarvitse antaa.

Ryhmä kokoontuu 6.9.2017 alkaen joka toinen viikko keskiviikkoisin Espoon keskuksen uimahallilla klo 16-17.15. Tehtävänäsi on olla paikalla klo 15.50 ja toivottaa ryhmäläiset tervetulleeksi. Keräät nimet osallistujalistaan ja vaihdat kuulumiset. Varmistat, että kaikki saavat uimaliput. Ryhmäkerran lopuksi ryhmä kokoontuu vaihtamaan fiiliskierroksen. Parhaassa tapauksessa ihmiset tutustuvat toisiinsa ja voivat sopia yhteisiä tapaamisia vesijuoksun tai muun merkeissä ryhmän ulkopuolellakin.

Osallistut haluamallasi työpanoksella: voit sitoutua vetämään koko syyskauden ryhmät tai yksittäisiä, erikseen sovittavia ryhmäkertoja. Aluksi pääset vetämään ryhmää yhdessä Emyn työntekijän kanssa. Jatkossa vedät ryhmää joko itsenäisesti tai mahdollisesti yhdessä jonkun ryhmäläisen kanssa.

Sinut perehdytetään henkilökohtaisesti, aikaisempaa kokemusta ei vaadita ja mukaan voit tulla, kun oma jaksamisesi on kunnossa. Vapaaehtoisena saat tehtävään säännöllistä tukea ja ohjausta.

Saat antoisaa tekemistä vapaa-ajalle ja kokemusta vapaaehtoistyöstä nuorten parissa. Sinulla on tilaisuus kohdata uusia ihmisiä ja auttaa heitä tutustumaan toisiinsa samalla, kun kunto kohenee. Liikunnan ilo tuo syksyyn jaksamista ja mielen hyvinvointia!

 

Kulttuurin ystävät -ryhmän apuohjaaja

Ovatko kulttuuritapahtumat sydäntäsi lähellä? Haluatko olla ajan hermolla tulevista Kaikukortti-konserteista, -elokuvista ja -näyttelyistä? Onko sinusta mukava käydä näissä tapahtumissa yhdessä saman henkisten kanssa ja kutsua muitakin mukaan? Tule Kulttuurin ystävät -ryhmän vapaaehtoiseksi apuohjaajaksi!

Vapaaehtoisena apuohjaajana olet mukana ryhmäkerran valmistelussa: etsit tulevia Kaikukorttikohteita ja teet niistä Wordillä yhteenvedon. Ryhmää ohjaa kanssasi Emyn tai Espoon kaupungin sosiaalitoimen työntekijä. Ryhmäkerralla käydään eri kulttuurikohteet läpi ja sovitaan, ketkä haluavat osallistua mihinkin tapahtumaan. Parhaassa tapauksessa saadaan muodostettua pienryhmiä, jotka lähtevät yhdessä kulttuuriretkelle.

Kulttuurin ystävät -ryhmä kokoontuu kerran kuussa. Tarkempi ajankohta varmistuu myöhemmin.

Sinut perehdytetään henkilökohtaisesti, aikaisempaa kokemusta ei vaadita. Mukaan voit tulla, kun oma jaksamisesi on kunnossa. Saat tehtävään säännöllistä tukea ja ohjausta.

Apuohjaajana saat antoisaa tekemistä vapaa-ajalle ja tunnet ajankohtaisimmat kulttuuritapahtumat. Samalla autat ihmisiä osallistumaan ja nauttimaan taide-elämyksistä; yksin ei monen tule lähdettyä. Tässä tärkeässä tehtävässä olet edistämässä uusien ystävyyssuhteiden syntymistä kulttuurin yhdistäessä!

 

Kaveriksi ja arjen tueksi

Olisiko sinulla aikaa silloin tällöin lähteä kaveriksi esim. kauppaan, leffaan tai kahville? Haluaisitko ehkä joskus tulla siivousavuksi tai -seuraksi henkilölle, jolla muuten on vaikea ryhtyä toimeen, mutta kaverin läsnäolo auttaisi aloittamaan? Voisitko olla avuksi silloin, kun toinen haluaisi tulla mukaan johonkin Emyn ryhmään, mutta hänen on yksin vaikea lähteä ensimmäiselle kerralle?

Vapaaehtoisena toimit kaverina / tukena sitä tarvitsevalle. Tämä voi olla mitä vain yhdessä tekemistä virastossa asioimisesta leffaseuraan. Osallistut haluamallasi työpanoksella, sovitusti oman aikataulusi mukaan. Yhteisellä sopimuksella varmistetaan yhteisymmärrys toiminnasta.

Jokainen uusi vapaaehtoinen perehdytetään henkilökohtaisesti, aikaisempaa kokemusta ei vaadita ja mukaan voi tulla, kun oma jaksaminen on kunnossa. Vapaaehtoinen saa tehtävään säännöllistä tukea ja ohjausta.

Tehtävä antaa mielekästä tekemistä vapaa-ajalle, kokemusta vapaaehtoistyöstä ja tilaisuuden kohdata uusia ihmisiä. Sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää ja auttaa toisia ihmisiä. Tässä tärkeässä tehtävässä annat konkreettista apua ja tukea arkeen.

 

Emy kummi / kokemusasiantuntija

Haluaisitko toimia Emyn oppaana uudelle kävijälle?

Vapaaehtoisena esittelet uusille kävijöille Emyn toimipisteitä ja toimintaa. Voit esimerkiksi olla mukana eri tapahtumissa yhdessä Emyn työntekijän kanssa ja kertoa Emyn toiminnasta. Voit myös vaikka osallistua uuden kävijän kanssa yhdessä talkoisiin tai retkiin. Yhdessä on aina mukavampi astua uuteen.

Osallistut haluamallasi työpanoksella, sovitusti oman aikataulusi mukaan.

Kummina saat antoisaa tekemistä vapaa-aikaan ja kokemuksia uusien ihmisten kohtaamisesta. Tässä arvokkaassa tehtävässä sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää ja antaa konkreettista apua ja tukea arkeen. Madallat kynnystä osallistua Emyn toimintaan: autat löytämään mielekästä tekemistä ja tutustumaan uusiin ihmisiin.

 

Keilausryhmän vetäjä

Onko keilaus mukavassa porukassa sinun juttusi? Haluatko kannustaa kavereita hyviin kaatoihin? Syksyksi tarvitaan vapaaehtoista keilausryhmän vetäjää tiistain keilausryhmään. Tule radalle!

Ryhmä kokoontuu Tapiolan keilahallilla tiistaisin klo xx. Vetäjänä tehtävänäsi on kerätä osallistujalistaan nimet ja varmistaa, että kaikki saavat keilausvarusteet. Maksusta ei tarvitse huolehtia: lasku tulee suoraan Emyyn. Sitten vain hyvällä fiiliksellä porukassa keilaamaan!

Osallistut haluamallasi työpanoksella: voit vetää koko syyskauden keilaukset tai halutessasi vain erikseen sovitut yksittäiset kerrat. Aiempaa kokemusta ei vaadita ja mukaan voi tulla, kun oma jaksaminen on kunnossa. Sinut perehdytetään tehtävään henkilökohtaisesti ja saat säännöllistä tukea ja ohjausta.

Keilausryhmän vetäjänä saat mielekästä tekemistä vapaa-aikaan ja mahdollistat sen myös muille. Saat kokemusta vapaaehtoistyöstä ja tilaisuuden kohdata uusia ihmisiä. Olet arvokas lisäresurssi yhdistyksellemme.

 

Tutustumisryhmän vetäjä

Pidätkö monipuolisesta yhdessä tekemisestä? Ovatko kädentaidot, liikunta tai joku muu harrastus lähellä sydäntäsi ja haluat ohjata muutkin sen pariin? Torstain tutustumisryhmässä olisi tarvetta toiselle vetäjälle.

Tutustumisryhmä kokoontuu torstaisin klo 13.30-15.00 Lilla Karyllissa. Ryhmä on tarkoitettu uusille Emyn toimintaan tutustujille, jotta mukaan olisi matala kynnys tulla. Tervetulleita ovat toki kaikki muutkin kiinnostuneet!

Ryhmä on ollut suosittu ja erilaisia toiminnallisia teemoja ovat olleet muun muassa: levyraati, lautapelit, kesäiset ulkopelit, piirustus ja maalaus, jalkapallo, savityöt, ruoanvalmistus, askartelu, runot, musiikki, kävely, fillariretket jne. Mitä uutta vielä keksisit?!

Vapaaehtoisena vetäjänä tehtävänäsi on valmistella ryhmän tarvitsemat tarvikkeet ja ohjata ryhmäläisiä toiminnan pariin. Keräät osallistujalistan ja käytte nimikierroksen läpi. Jos joukossa on ensikertalaisia Emyssä kävijöitä, kerrot lyhyesti Emyn toiminnasta. Työparinasi on toimintaterapeutti Jorvista, joten voitte jakaa ohjausvastuuta sopimallanne tavalla.

Osallistut haluamallasi työpanoksella sovitusti oman aikataulusi mukaan.

Saat henkilökohtaisen perehdytyksen tehtävään. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita ja mukaan voit tulla, kun oma jaksamisesi on kunnossa. Saat tehtävään säännöllistä tukea ja ohjausta.

Saat antoisaa yhdessä tekemistä vapaa-ajalle, voit jakaa osaamistasi ja tuoda iloa muille. Autat ihmisiä tutustumaan toisiinsa ja madallat heidän kynnystään osallistua Emyn toimintaan jatkossakin.