Psykoterapiaopiskelijat Espoon mielenterveysyhdistyksessä

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 01/07/2016
Koko päivä

Kategoriat


Tarjolla luottamuksellista ja terapeuttista keskusteluapua

Koetko haasteita jaksamisessa? Haluaisitko pohtia enemmän suhdetta omaan itseesi ja ympäristöösi, kohentaa itseluottamustasi tai parantaa elämänhallintaasi jollain muulla tavalla? Olen aloittanut kognitiivisen käyttäytymisterapian opinnot vuoden 2017 alussa Tampereen Yliopistossa ja tarjoan työssäoppimiseni tiimoilta mahdollisuutta ilmaiseen keskusteluapuun Emyn tiloissa.

Kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa haetaan aktiivisesti ja määrätietoisesti helpotusta niihin vaikeuksiin, joiden vuoksi avun piiriin hakeudutaan. Alueita, joissa terapiassa käytetyt hoitomenetelmät ovat osoittautuneet erityisen tehokkaiksi, ovat esim. ahdistuneisuus-, pelko-, ja masennusongelmat, syömis- ja unihäiriöt, oppimisvaikeudet, seksuaaliset ja muut parisuhdeongelmat, riippuvuudet, skitsofrenia ja erityyppiset stressi- ja terveysongelmat sekä lapsuuteen tai kehitysvammaisuuteen liittyvät häiriöt. Terapian tavoitteena on auttaa sinua saavuttamaan sellaisia elämäntaitoja ja uusia käyttäytymismalleja, jotka lisäävät elämänlaatuasi ja kykyä selviytyä nykytilanteessa. Työskentelyn keskiössä ovat omat henkilökohtaiset tavoitteesi, joihin terapiassa pyritään.

Pohjakoulutukseltani olen sosionomi (AMK). Aikaisempaa kokemusta minulla on mm. nuorten aikuisten parissa työskentelystä sekä neuropsykiatrisista oireyhtymistä ja kehityshäiriöistä. Toivon terapiakeskusteluista kuitenkin hyvin monipuolista kokemusta, mikä on myös käymäni koulutuksen edellytyksiä. Parhaimpien mahdollisten tulosten saavuttamiseksi, toivon että pystyt sitoutumaan säännöllisiin tapaamisiimme, joiden keskimääräinen kesto on noin 20 tapaamista.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä minuun sähköpostitse tiina.maria.myllymaki@gmail.com tai toiminnanohjaaja Tiina Pajulaan, puh. 0503107987, tiina.pajula@emy.fi

Tukea elämäntilanteeseen terapeuttisen keskustelun avulla?

Tuntuuko elämäntilanteesi kuormittavalta ja haluaisit saada siihen uusia näkökulmia?
Haluatko selkeyttää ajatuksiasi, kohentaa itsetuntoa, löytää keinoja käsitellä hankalia tunteita ja näiden kautta löytää voimia arkeesi? Olisitko kiinnostunut tulemaan psykoterapiaharjoittelu-asiakkaakseni? Tapaamisissa voidaan keskustella  oman  toiveesi  mukaan  elämän/arjen  hankaluuksista  esimerkiksi  ihmissuhteisiin,  tulevaisuuteen,  vanhemmuuteen, parisuhteeseen, työhön tai opiskeluun liittyen. Ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneet keskustelut sopivat sekä aikuisille että nuorille. Työskentelyn lähtökohtana ovat asiakkaan tavoitteet, joihin hän toivoisi muutosta. Matkalla muutokseen hyödynnetään asiakkaan voimavaroja, taitoja ja mahdollisuuksia. Tavoitteeseen edetään pienin konkreettisin askelin. Tapaamiset alkavat tutustumiskäynnillä, jonka jälkeen sovimme yhdessä jatkosta. Tapaamiset voidaan järjestää ovat Lilla Karyllin tai Villa Apteekin tiloissa maanantai- tai torstai-iltaisin klo 17-19. Jos kiinnostuit, otathan rohkeasti yhteyttä soittamalla tai tekstiviestillä!  Sari  Mäenpää,  Perhekuntoutusohjaaja  (vaativa  lastensuojelu-  ja  perhetyö),  Ratkaisukeskeisen  psykoterapian opiskelija (valmistun kesäkuussa 2018) p. 020 730 5555.

Koetko, että haluaisit puhua luottamuksellisesti elämääsi koskevista haasteista, joihin toivoisit tukea ja muutosta?

Jos sinulla on haastava elämäntilanne, johon liittyy esimerkiksi kuormittavuuden, tyytymättömyyden, surun tai ahdistuksen kokemuksia tai jos sinusta tuntuu, että haluaisit ylipäätään keskustella jostain hyvinvointiasi tai tulevaisuuttasi mietityttävistä ajatuksista, niin kannustan sinua tulemaan keskustelemaan niistä kanssani. Terapeuttisen keskustelun tavoitteena on löytää yhdessä oivalluksia ja ratkaisuja niihin haasteisiin ja pohdintoihin, joihin toivoisit helpotusta ja muutosta. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi ja ottaisin sinut mielelläni harjoitusterapia-asiakkaakseni, mikäli sellainen mahdollisuus sinua kiinnostaa. Jos haluat kysyä tarkemmin terapian sisällöstä tai varata ajan tutustumiskäynnille, niin ota rohkeasti yhteyttä (p.041 470 8686). Voit myös varata ajan Emyn toiminnanjohtaja Tiina Pajulan
kautta (p.050 310 7987). Tapaamiset ovat maksuttomia ja ne toteutetaan Emyn tiloissa Lilla Karylissa tai Meriemyssä. Lämpimästi tervetuloa! Terveisin, Kukka

Haluaisitko puhua elämästäsi, ajatuksistasi tai toiveistasi luottamuksellisesti? Keskusteluapua pariskunnille tai yksilöille!

Varaa aika terapeuttiseen keskusteluun! Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi ja tarjoan mahdollisuuden maksuttomiin terapiakeskusteluihin Helsingin Vallilassa. Minulla on vaitiolovelvollisuus. Voit varata ajan suoraan minulta sähköpostilla juulia.vainio(at)gmail.com tai tekstiviestillä numerosta 0417556379. Tervetuloa!

Keskusteluapua pariskunnille

Hei, Olen aloittanut ratkaisukeskeisen psykoterapian opinnot 9/2014 Helsingin psykoterapiainstituutissa, yhteistyössä UWE Bristol. Opintoihini kuuluvaan työharjoitteluun tarvitsen mahdollisimman monipuolista kokemusta terapiakeskusteluista. Painopiste työharjoittelussani on nyt pariterapiassa. Terapiakeskustelun sisältö on yksilöllistä ja juuri teitä sillä hetkellä askarruttavaan asiaan paneutumista. Jos koette tarvetta parisuhteen vuorovaikutuksen eheyttämiseen niin tulkaa rohkeasti keskustelemaan.  Ratkaisukeskeisten menetelmien lisäksi hyödynnän myös kognitiivisia ja NLP menetelmiä, ko. opinnoissa edistymisen mukaisesti. Palvelu on maksutonta. Ajan voit varata minulta suoraan: raijaarpre(at)msn.com, p. 0449709271 tai Emyn toiminnanohjaaja Tiinan kautta p. 0503107987. Tervetuloa! -Raija.

Perusasiat Emyn kautta tehtävästä harjoittelupsykoterapiasta

  • Palvelu on maksutonta
  • Harjoittelupsykoterapiasta hyötyvät molemmat: keskusteluun hakeutuja saa maksutonta keskustelua-apua ja psykoterapiaopiskelija pääsee kehittämään taitojaan ja saa kokemusta
  • Keskustelut ovat aina luottamuksellisia
  • Yllä kuvatut henkilöt eivät löydy Valviran Terhikki (terveydenhuollon ammattihenkilöt) rekisteristä, sillä eivät ole vielä valmistuneita psykoterapeutteja. Kyseessä ei siis ole varsinainen psykoterapia, vaikka työtä tehdään samoin periaattein.
  • Tapaamiset järjestetään joko Emyn tiloissa tai psykoterapeutin tiloissa
  • Keskustelun sisältö, tapaamisten kesto ja tiheys sovitaan yhdessä
  • Lisätietoja toiminnanohjaaja Tiina Pajula p. 0503107987 tiina.pajula(at)emy.fi