Psykoterapiaopiskelijat Espoon mielenterveysyhdistyksessä

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 01/07/2016
Koko päivä

Kategoriat


Terapiakeskusteluja tarjolla

Olen Tiina Simola, asiakastyötä jo noin 20 vuotta tehnyt psykologi. Opiskelen parhaillaan kognitiivista psykoterapiaa ja valmistun terapeutiksi vuonna 2020. Olennainen osa opintojani on terapiatyön harjoittelu käytännössä. Siksi etsin henkilöitä, jotka haluaisivat pohtia jotakin elämässään pulmalliseksi kokemaansa asiaa terapeutin kanssa. Harjoituspsykoterapia on asiakkaalle maksutonta.

Kognitiivinen psykoterapia perustuu aktiiviseen, tasavertaiseen vuorovaikutukseen. Terapiassa arvioidaan yhdessä, mikä on aiheuttanut ja mikä ylläpitää asiakkaan kokemaa ongelmallista tilannetta sekä miten vaikeuksia voitaisiin helpottaa. Kognitiivisesta psykoterapiasta ja sen periaatteista tarkemmin kts. esim. www.kognitiivinenpsykoterapia.fi.

Terapiakäynti kestää kerrallaan 45 min ja tapaamisia on tavallisimmin kerran viikossa. Tapaamispaikka on Espoon Kilossa sijaitsevassa Nihtisillassa. Vuoden 2017 puolella tapaamiset ajoittuvat pääsääntöisesti tiistai- tai keskiviikkoiltoihin klo 17-19 välillä, mutta vuoden 2018 alusta alkaen mahdollisuuksia on todennäköisesti tavata joinain arkipäivinä päiväsaikaankin.

Mikäli haluat lisätietoja, kirjoita sähköpostia: tiisimola@gmail.com tai laita tekstari numerooni 044 916 4138, niin voin soittaa sinulle päin. Jos kiinnostuit, sovitaan aluksi tutustumiskäynti, jolloin keskustellaan tarkemmin asioista ja vasta sitten päätetään, ryhdymmekö työskentelemään yhdessä.

 

 

Myös muita psykoterapiaopiskelijoita toimii Emyssä tällä hetkellä. Tiedustelut Tiina Pajula p. 050 310 7987 tai tiina.pajula(at)emy.fi

 

Perusasiat Emyn kautta tehtävästä harjoittelupsykoterapiasta

  • Palvelu on maksutonta
  • Harjoittelupsykoterapiasta hyötyvät molemmat: keskusteluun hakeutuja saa maksutonta keskusteluapua ja psykoterapiaopiskelija pääsee kehittämään taitojaan ja saa kokemusta
  • Keskustelut ovat aina luottamuksellisia
  • Yllä kuvatut henkilöt eivät löydy Valviran Terhikki (terveydenhuollon ammattihenkilöt) rekisteristä psykoterapeutteina, sillä he eivät ole vielä valmistuneita psykoterapeutteja. Kyseessä ei siis ole varsinainen psykoterapia, vaikka työtä tehdään samoin periaattein.
  • Tapaamiset järjestetään joko Emyn tiloissa tai psykoterapeutin tiloissa
  • Keskustelun tavoitteet, sisältö, tapaamisten kesto ja tiheys ynnä muut asiat sovitaan yhdessä keskustelijoiden kesken
  • Lisätietoja antaa toiminnanohjaaja Tiina Pajula p. 0503107987 tiina.pajula(at)emy.fi